3 Izbový byt na Nábr. arm. gen. Ľ. Svobodu na predaj

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Nábrežie arm. gen. Ľ. Svobodu
58 m²
13
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

7784x zobrazená v zozname / 252x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

Nábr. arm. gen. Ľ. Svobodu (Staré Mesto, BA I.) - na predaj 3 izbový klimatizovaný byt na 7 posch./13 s rozlohou 65m2 vrátane 7m2 loggie, k bytu prislúcha pivnica. Byt orientovaný na západ , s čiastočným výhľadom aj na hrad, Dunaj.

Byt má výborné dispozičné riešenie:


Obývacia izba je spojená s jedálňou, kuchyňou a východom na loggiu, izby majú samostatný vstup, sam. kúpeľňa, WC – samostatne a komora a priestranná vstupná predsieň.

V byte je vyrobený nábytok na mieru (kuchynská linka, skrine, veľká rolldor skriňa v spálni a posteľ, všetko z kvalitného masívneho dreva) a bol navrhnutý tak, aby maximálne využil každé miesto a bolo tu dostatok ukladacieho priestoru. Kuchynská linka je vybavená vstavanou chladničkou a mrazničkou, umývačkou riadu, plynovým sporákom, elekt. rúrou s nadštandardnými funkciami ako teplomer na mäso, či samočistiacou funkciou.
V celom byte sú plastové okná s exteriérovými roletami, v obývačke a spálni pôvodné drevené parkety a bezpečnostné dvere Adlo.
K dispozícii sú 2 moderné výťahy a celý dom bol pred rokom čerstvo vymaľovaný z fondu opráv. Na prízemí sa nachádzajú 2 spoločné priestory.

Mesačné náklady (3 osoby ) sú 180,-EUR


Byt bez tiarch.

Bytový dom je situovaný v lukratívne lokalite: priamy prístup na pešiu dunajskú promenádu vedúcu do historického centra mesta, zastávka MHD pred vchodom, peší prístup na Bratislavský hrad. V okolí domu je parková zeleň s detským ihriskom.Verejné parkovanie priamo pred domom je zabezpečené rezidenčným staromestským systémom. Kompletná občianska vybavenosť - pošta, obchody, banky, kaviarne, reštaurácie, River Park a Zuckemandel.

Cena v RK

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha58 m²
Počet poschodí13
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky