3-izbový byt na predaj, Vráble - Lúky, 74 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Sídlisko Lúky
74 m²
3
3
3
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
135.000,- € DOHODA MOŽNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1084x zobrazená v zozname / 71x zobrazená detailne / 71x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte si na bývanie alebo na investíciu na prenájom 3-izbový byt? Možno práve tento Vás osloví.

Iba u nás ponúkame na predaj 3-izbový byt vo Vrábľoch, v okrajovej časti Sídliska Lúky, s detským ihriskom a dostatkom parkovacích miest v blízkosti.

Byt na 3. poschodí panelového bytového domu z roku 1982 pozostáva z predsiene opticky prepojenej s kuchyňou, jedálňou a obývačkou, 2x neprechodná izba, kúpeľňa s WC, špajza, šatník. Loggia z obývačky je orientovaná na juh. Podlahová plocha je 74 m2 vrátane malej pivnice v suteréne domu.

V roku 2010 ponúkaný byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou vrátane výraznej dispozičnej zmeny. V rámci zmeny dispozičného riešenia bytu bol vybudovaný šatník, v kúpeľni s WC umiestnenej v bývalej komore sa pohodlne zmestí aj vaňa, no a odstránením pôvodného bytového jadra a časti stien vznikla priestranná kuchyňa s jedálňou. V byte boli vymenené plastové okná so sieťkami a žalúziami, obklady, dlažby, sanita, plávajúce podlahy, vchodové bezpečnostné dvere, rozvody vody, časti rozvody elektriky. Bytový dom je zateplený, menené okná a chodové dvere v spoločných priestoroch, zvončeky, schránky.

V bytovom dome je zavedený optický internet. Z tohto bytu máte všetko naozaj blízko, výhodou sú dobré parkovacie možnosti, detské ihrisko priamo pri dome, množstvo zelene.

Mesto Vráble má kompletnú občiansku vybavenosť s dostatkom študijných aj pracovných možností. Dobré dopravné spojenie do okolitých miest Nitra, Zlaté Moravce, Levice.

Ak si hľadáte byt pre seba, alebo investičný byt na dlhodobý prenájom, táto ponuka blízko centra mesta s dobrými parkovacími možnosťami je tu práve pre Vás. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky.

Energetický certifikát nie je vypracovaný.



Cena 135.000.-EUR. Pri rýchlom jednaní dohoda o cene možná.

Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciasever/juh

Vaše hodnotenie ponuky