3 izbový byt s benefitmi na Severe.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
65 m²
predaj - 3-izbový byt
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

375x zobrazená v zozname / 41x zobrazená detailne / 41x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s potenciálom vo veľmi žiadanej a tichej lokalite plnej zelene, detských ihrísk a obchodov. Nachádza sa na ulici Severná priamo pri MHD zastávke, cyklotrase a potravinách. Tento byt je síce v pôvodnom stave ale nevyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu a dá sa v ňom bývať.

Byt sa nachádza v mestskej časti Sever v meste Martin. Je na 2 poschodí z celkových 4, v panelovom bytovom dome ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciu, je zateplený s úplne novým balkónom so zasklením, nový veľký výťah, úplne nová strecha, nové stúpačky a taktiež aj bezpečnostné dvere s elektronickým vrátnikom. Byt má výmeru 65 m2 + balkón o výmere 4m2. Orientácia bytu je na slnečný západ, čo do bytu prináša dostatok svetla a tepla. Samotný byt je v pôvodnom ale vo veľmi zachovalom stave. V byte sú krásne brúsené parkety v obývacích miestnostiach. Kuchyňa, kúpeľňa a toaleta bola rekonštruovaná pred 15 rokmi kde bola vymenená elektroinštalácia. Okná v byte sú plastové. K bytu taktiež prislúcha aj pivnica.

KÚPOU VOĽNÝ!



DISPOZÍCIA BYTU:

Po vstupe do bytu je dlhá vstupná chodba, na pravej strane sa nachádza izba, kúpeľňa s vaňou a predelené WC, následne kuchyňa so stolom. Veľká obývacia izba so vstupom na balkón a vstupom do spálne.

LOKALITA:



Táto lokalita je nadpriemerne vyhľadávaná, je pokojná a tichá, s množstvom zelene v okolí, má kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlky, detské ihriská, lekár, MHD zastávka a obchody pár metrov od sídla bytu, veľkou výhodou lokality je centrum mesta 10 minút pešo. Ako ďalšia z výhod bývania v tejto časti je bezplatné a bezproblémové parkovanie v okolí bytu.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122217



Cena: 115 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky