3-izbový byt s LODŽIOU, Stará Ľubovňa, Mierová ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Stará Ľubovňa
Ulica.: Mierová
76 m²
8
7
3
po rekonštrukcii
áno
predaj - 3-izbový byt
139.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3695x zobrazená v zozname / 219x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/RI

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj SLNEČNÝ 3-izbový byt v atraktívnej lokalite Stará Ľubovňa, Mierová ulica. Tento priestranný byt sa nachádza na 7. poschodí z 8 v panelovom dome s výťahom a ponúka vám pohodlie a komfort o rozlohe 76 m2 (byt 68 m2, pivnica 2 m2, lodžia 6 m2). Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, kuchyňu, obývaciu izbu, spálňu, detskú izbu, kúpeľňu, WC a priestrannú lodžiu, ideálnu na relax a oddych. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu.

Výhody:


❶ Výborná lokalita - všetko, čo potrebujete, máte na dosah ruky
❷ Priestranné ihrisko priamo za bytovým domom - ideálne pre rodiny s deťmi
❸ Voľný ihneď - môžete sa hneď nasťahovať a užívať si nové bývanie
❹ Nízke náklady na bývanie - byt má vlastné elektrické kúrenie

STAV BYTU:


Byt je kompletne zrekonštruovaný, vybavený plastovými oknami a vlastným ELEKTRICKÝM KÚRENÍM, čo zaručuje efektívne vykurovanie aj ohrev vody. V spálni nájdete veľkú vstavanú skriňu, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Z lodžie si môžete vychutnať úchvatný výhľad na Vysoké Tatry, ktorý vám poskytne dokonalé miesto na relax. Bytový dom je zateplený a má zrekonštruované vnútorné priestory, čo pridáva na komforte a bezpečnosti.

LOKALITA:


Byt sa nachádza vo výbornej lokalite, okolie ponúka priestranné parkovisko a neďaleké menšie potraviny pre vaše každodenné nákupy. Aktívny oddych si môžete užiť v zrekonštruovanej plavárni. Pre rodiny s deťmi je výhodou blízkosť materskej a základnej školy, ako aj zdravotného strediska. Ihrisko za bytovým domom je perfektné miesto, kde vaše deti môžu tráviť hodiny hrou a tvorbou nezabudnuteľných spomienok. Táto lokalita vám ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný a aktívny životný štýl.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento úžasný byt na vlastné oči. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať čo najskôr. Radi vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky vaše otázky. Tešíme sa na vás!

/ PREDAJ / 3-IZBOVÝ BYT / ZREKONŠTRUOVANÝ / LODŽIA / STARÁ ĽUBOVŇA / MIEROVÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky