3 izbový byt v novostavbe s terasou, Vinohrady Rulandská, TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Rulandská
78 m²
4
4
3
áno - 1 auto
holopriestor
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
216.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3189x zobrazená v zozname / 116x zobrazená detailne / 116x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS!!! RADO Reality vám s radosťou ponúka na predaj jedinečný 3-izbový byt v novostavbe projektu "Rezidencia Vinohrady Rulandská". Nachádza sa na poslednom, najatraktívnejšom poschodí a disponuje priestrannou (20 m²) terasou s nádherným výhľadom na Trenčiansky hrad – ideálne miesto pre relaxáciu pri pohári vína alebo rannú kávu.

Dispozícia bytu:


Vstupná chodba
Moderne usporiadaná kuchyňa prepojená s obývacím priestorom

Samostatné WC


Kúpeľňa s vaňou
Dve nepriechodné izby
Z obývacieho priestoru a jednej z izieb sa dostanete na slnečnú terasu, ktorá je ideálna na trávenie voľného času. Byt je preslnený a ponúka množstvo denného svetla, pričom jeho výnimočné dispozičné riešenie a príprava na exteriérové žalúzie zaručujú pohodlné bývanie.

Za cenu 29.000EUR je k bytu možné prikúpiť vyhradené podzemné garážové státie s individuálnou garážovou bránou (garáž nie je v cene bytu).

Byt je momentálne v stave holobyt, čo vám umožní dokončiť ho podľa vašich predstáv.

Lokalita, kde sa byt nachádza je tichá a kľudná. Ulica Rulandská, v mestskej časti Trenčín – Zlatovce ponúka vysoký štandard bývania a je v pešej dostupnosti k všetkej občianskej vybavenosti – obchody, reštaurácie, školy a zdravotné strediská. S výhľadom na zeleň a historický Trenčiansky hrad, ako aj s energetickou triedou A0, sa tu budete cítiť naozaj výnimočne.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha124 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Garážáno - 1 auto
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky