3-izbový byt v Seredi na Cukrovarskej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Cukrovarská
66 m²
12
3
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
131.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2043x zobrazená v zozname / 135x zobrazená detailne / 135x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt v Seredi na Cukrovarskej ulici

LOKALITA


Vstúpte do jedinečného bytu nachádzajúceho sa v centre mesta Sereď v tesnej blízkosti nákupných centier (Billa, Kaufland, Coop Jednota).

NEHNUTELNOSŤ


Tento výnimočný bezbariérový byt s lodžiou a balkónom o celkovej výmere 71 m² sa nachádza na 3. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt prešiel rekonštrukciou pred desiatimi rokmi, ktorá zahŕňala výmenu elektroinštalácie, zníženie stropov s bodovým osvetlením, položenie plávajúcej podlahy a dlažby, osadenie kuchynskej linky a renováciu murovanej kúpeľne a toalety. Byt pozostáva z chodby so vstupom do kúpeľne s rohovou vaňou a samostatnej toalety, spálne s lodžiou, kde sa nachádza vstavaná roldor skriňa, druhej izby, obývacej izby so vstupom na balkón a do kuchyne s jedálenským kútom. Okná, balkón a lodžia sú chránené kvalitnými vonkajšími hliníkovými žalúziami. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi (kombinovaný voľne stojaci sporák, digestor, umývačka riadu, pračka, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou). Vo všetkých izbách a na chodbe je položená plávajúca podlaha, v kuchyni, kúpeľni a toalete je keramická dlažba. Na chodbe sa nachádza menšia vstavaná skriňa s úložným priestorom. Bezpečnostné vchodové dvere sú zárukou vášho pocitu istoty. Byt je napojený na optický internet. Mesačné náklady spojené s užívaním bytu sú 160,-€. Pri bytovom dome je bezproblémové verejné parkovanie. K bytu prislúcha i pivnica o výmere 2,54 m² nachádzajúca sa na prízemí bytového domu.
Byt sa predáva kompletne zariadený a kúpou je ihneď voľný.

Splňte si sen o vlastnom bývaní! Staňte sa majiteľom tohto praktického a útulného bytu!

DISPOZÍCIA BYTU:


- Vstupná chodba
- Kúpeľňa s rohovou vaňou
- Samostatná toaleta
- Kuchyňa s jedálenským kútom
- Obývacia izba so vstupom na balkón
- Dve samostatné izby

BENEFITY:


- Blízkosť obchodných centier
- Vlaková a autobusová stanica
- Kompletne zariadený

CENA


Nehnuteľnosť ponúkame za 131.900,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie, v ktorej je zarátaný kompletný realitný a právny servis, vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade záujmu zabezpečíme služby spojené s vybavením hypotekárneho úveru a znaleckého posudku.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha71 m²
Úžitková plocha66 m²
Poschodie3
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky