3-izbový byt v Trnave na sídlisku Vodáreň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Trnava
70 m²
8
2
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
163.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1899x zobrazená v zozname / 99x zobrazená detailne / 15x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR ponúka na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt v Trnave na sídlisku Vodáreň

LOKALITA


Byt sa nachádza v pokojnej a vyhľadávanej lokalite Trnavy na sídlisku Vodáreň, ktorá kombinuje súkromie, pohodlné bývanie a príjemnú mestskú atmosféru. Vďaka rýchlemu prístupu k širokej škále občianskej vybavenosti, ako sú obchody, reštaurácie, školy či detské ihriská, bude váš každodenný život jednoduchší. Navyše, krátka prechádzka vás privedie do historického centra mesta, ktoré vám ponúkne ďalšie možnosti.

NEHNUTELNOSŤ


Vitajte v tomto príjemnom trojizbovom byte na druhom poschodí zatepleného osemposchodového bytového domu s veľkorysou výmerou 70 m², ktorý vás okamžite očarí svojou útulnosťou a moderným prevedením. Byt ponúka premyslené dispozície: zo vstupnej chodby s praktickou vstavanou skriňou prejdete do svetlej obývacej izby so vstupom na lodžiu, štýlovej kuchyne, priestrannej spálne a ďalšej samostatnej izby s ďalšou vstavanou skriňou. Moderná kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta dodávajú priestoru komfort. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou – nové rozvody vody, elektriny, odpadu, interiérové aj bezpečnostné vstupné dvere, plávajúce podlahy, dlažba a plastové okná. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi, ako sú sklokeramická varná doska, elektrická rúra a digestor. K bytu prináleží kobka a ďalšie dva spoločné pivničné priestory. V bytovom dome bola vykonaná výmena stúpačiek a výťahu, pričom je naplánovaná renovácia spoločných priestorov.

Tento dokonalý priestor je pripravený stať sa vaším novým domovom!

DISPOZÍCIA BYTU:


- Vstupná chodba
- Obývacia izba so vstupom na lodžiu
- Kuchyňa
- Dve samostatné izby
- Kúpeľňa s vaňou
- Samostatná toaleta

BENEFITY:


- Okamžite voľný na nasťahovanie
- 5 minút do historického centra mesta
- Výborná dostupnosť obchodných centier
- Rýchle pripojenie na obchvat mesta

CENA


Nehnuteľnosť ponúkame za 163.000,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie, v ktorej je zarátaný kompletný realitný a právny servis, vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade záujmu zabezpečíme služby spojené s vybavením hypotekárneho úveru a znaleckého posudku.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky