3 Izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Ladoveň s veľkou loggiou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
68 m²
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

400x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v obľúbenej a tichej lokalite pár minút od centra mesta.





Tento 3 izbový byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti Ľadoveň, je ideálny pre mladé páry, rodiny, ale aj ako vhodná investičná príležitosť. V okolí sa nachádza množstvo zelene, športovísk, ihrísk, v blízkosti sú vyhľadávané Jahodnícke háje a Múzeum Slovenskej dediny, je tu kompletná občianska vybavenosť, ako škola, škôlka, gymnázium, obchody, lekári, nemocnica, MHD.





Podlahová plocha bytu je 68 m2 + priestranná loggia 10,8m2 + nadštandardne veľká pivnica 17,5m2. Svojou dispozíciou pôsobí vzdušne a svetlo.





Dispozične ide o byt so vstupnou chodbou, kuchyňou, kúpeľnou s oddelenou toaletou, spálňou, detskou izbou a obývačkou s východom na loggiou. Všetky izby sú nepriechodné. Priestranná loggia je orientovaná na východ.





Tento slnečný byt sa nachádza na treťom poschodí zo štyroch, orientovaný je na východ a západ. Veľkou výhodou je veľká loggia, na ktorej aktuálne prebieha rekonštrukcia a do konca roka bude dokončená.





Ďalšou výhodou tejto lokality je bezproblémové parkovanie priamo pod bytovým domom. V prípade záujmu, je tu možnosť odkúpenia samostatne stojacej garáže hneď neďaleko bytového domu.





Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2008/2009 (stierky, podlahy, dvere, kuchyňa, kúpeľňa, WC, voda, odpad), menené stupačky Samozrejmosťou sú bezpečnostné dvere. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Mesačné náklady sú 250 eur/2 osoby.





V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122303



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha68 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky