3 IZBOVÝ ČIASTOČNE ZARIADENÝ BYT NA MUŠKÁTE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Trnavská
72 m²
2
2
3
po rekonštrukcii
nie
prenájom - 3-izbový byt
750,- € vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

12416x zobrazená v zozname / 533x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

LICENCOVANÁ realitná kancelária ORIN REAL ponúka na prenájom zrekonštruovaný 3-izbový byt na sídlisku Muškát v Pezinku na Trnavskej ulici. Byt má celkovú výmeru 72,23 m, nachádza sa na 2 poschodí z 2-och bez výťahu. Byt má vlastné kúrenie, pivnicu a 2 balkóny. Dobré parkovacie možnosti, blízko obchod a škôlka. Do centra mesta 10 min pešo. Zástavka MHD aj spoj do BA neďaleko.

V bytovke je len 6 bytových jednotiek.


Byt sa ponúka čiastočne zariadený. V spálni a na chodbe sú vstavané skrine. V kuchyni je Kuchynská linka so spotrebičmi a chladnička. Inak bez nábytku a bez práčky. Cena je 750,- Eur vrátane energií. V prípade záujmu o obhliadku volajte: , www.lenkaravarcikova.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha72 m²
Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne

Vaše hodnotenie ponuky