3-izbový dom vhodný pre vaše podnikanie na Spiegelsaale v Trnave

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

reality BIČIAR pripravuje do predaja výnimočný 3-izbový rodinný dom vhodný pre vaše podnikanie v lukratívnej časti Spiegelsaal v Trnave.

LOKALITA
Ak hľadáte kancelárske priestory v blízkosti historického centra mesta vo vyhľadávanej atraktívnej lokalite Spiegelsaal, v ktorej pripravujeme do predaja exkluzívny 3-izbový rodinný dom, je táto ponuka práve pre vás.

NEHNUTEĽNOSŤ
Predstavujeme vám priestranný 3-izbový rodinný dom s podlahovou plochou 93 m² ktorý ponúka dve samostatné izby a jednu prechodnú izbu, ktorá slúži ako obývacia izba. Spálňa, s dvoma veľkými oknami orientovanými do ulice, je vybavená vstavanou skriňou. Obývacia izba disponuje jedálenským kútom, originálnym vstavaným keramickým krbom a klimatizáciou, pričom okno poskytuje výhľad do ulice. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, rustikálny digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, filtrácia na pitnú vodu) a praktickým barovým pultom. Celý interiér bytu zdobia stropy s dekoratívnymi trámami a masívne interiérové dvere, pričom vstupné dvere do obývacej izby majú pôsobivú sklenenú vitráž. Tretia izba je aktuálne využívaná ako šatník a úložný priestor. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, toaletou a má elektrické podlahové kúrenie, pričom tu nájdete aj prístup na povalu. Na vstupnej chodbe sa nachádza samostatná toaleta, v ktorej je umiestnený plynový kotol so zásobníkom. Dom je zabezpečený alarmom a elektrickým vrátnikom. Je zateplený vrátane stropu, má novú strechu so strešnými oknami, plastové okná a plastové vstupné dvere. Vonkajšie elektrické žalúzie zabezpečujú nielen bezpečnosť a súkromie, ale aj účinnú reguláciu svetla a teploty vo vnútri bytu. K bytu prináleží malý dvor so zámkovou dlažbou. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete. V prípade záujmu, možnosť dokúpenia vyhradeného garážového parkovacieho státia.

Kombinácia polohy a dispozície nehnuteľnosti vytvára ideálnu príležitosť pre vaše podnikateľské aktivity.

DISPOZIČNE DOM POZOSTÁVA :
- vstupná chodba
- samostatná toaleta
- kuchyňa
- kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou
- obývacia izba
- dve samostatné izby

BENEFITY :
- blízkosť historického centra mesta
- blízkosť obchodných a nákupných centier
- kompletná úplná rekonštrukcia

CENA
Nehnuteľnosť ponúkame za 225.000,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie, v ktorej je zarátaný kompletný realitný a právny servis, vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade záujmu zabezpečíme služby spojené s vybavením hypotekárneho úveru a znaleckého posudku.

Zavolajte ešte dnes na a rezervujte si termín obhliadky!
Dananaiová - maklér reality Bičiar
Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Trnava

PREDAJ ! Trojpodlažná novostavba kancelárskych priestorov v Trnave Predaj 1.200.000,- €
PREDAJ ! Trojpodlažná novostavba kancelárskych priestorov v Trnave

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj novostavbu administratívnej budovy v Trnave. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o výmere 1171 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 500 m2. Priamo pred budovou...

Kancelárie 1171 m2 Trnava / Zavarská
PREDAJ - Ideálny areál pre obchodný reťazec v centre Trnavy Predaj 1.900.000,- €
PREDAJ - Ideálny areál pre obchodný reťazec v centre Trnavy

Exkluzívna príležitosť na predaj nehnuteľnosti v Trnave, ktorá by mohla ideálne slúžiť pre expanziu obchodného reťazca v perfektnej lokalite.Charakteristika nehnuteľnosti: • Lokalita: Trnava - v priemyselnej časti • Veľkosť...

Kancelárie 5400 m2 Trnava
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ ! Trojpodlažná novostavba kancelárskych priestorov v Trnave 1.200.000,- € Kancelárie 1171 m2 Trnava
Zavarská
predaj
PREDAJ - Ideálny areál pre obchodný reťazec v centre Trnavy 1.900.000,- € Kancelárie 5400 m2 Trnava predaj