3-izbový rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Zavar

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Zavar
Ulica.: Zavar
124 m²
976 m²
3
pôvodný
studňa a vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
175.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1446x zobrazená v zozname / 143x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom s pekným pozemkom v obci Zavar

LOKALITA


Nehnuteľnosť sa nachádza 7 km od okresného mesta Trnava v obci Zavar, ktorá svojim obyvateľom ponúka širokú občiansku vybavenosť ako je Materská škola, Základná škola, pošta, zdravotnícke ambulancie, stomatológ, futbalové ihrisko, predajňa potravín, pohostinstvá a ďalší poskytovatelia rôznych služieb.

NEHNUTEĽNOSŤ


Tehlový, jednopodlažný, čiastočne podpivničený rodinný dom z roku 1954 sa nachádza na rozľahlom pozemku o výmere 976 m2. Pri rekonštrukcii v roku 2014 boli osadené plastové okná a vchodové dvere. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. S výhľadom do ulice sú situované dve neprechodné izby, v ktorých sú osadené drevené eurookná. Z kuchyne je výhľad do dvora a je z nej prístup do kúpeľne a komory. Z chodby je vstup do tretej neprechodnej izby, samostatnej toalety, vstup do pivnice a na povalu. Za domom je situovaná hospodárska budova a kôlňa využívaná ako sklad náradia. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Priestranný rovinatý široký pozemok s veľkou záhradou ponúka dostatok miesta na vytvorenie útulného rodinného domova, záhradkárčenie, relaxáciu a rôzne voľnočasové aktivity pre celú rodinu. Veľkorysý priestor tohto domu poskytuje budúcemu majiteľovi množstvo možností na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Vďaka kombinácii pozemku, domu a dostupnej infraštruktúry je táto nehnuteľnosť ideálnou príležitosťou pre všetkých, ktorí hľadajú vidiecky život v pokojnom prostredí.

Neváhajte nás kontaktovať pre bližšie informácie a obhliadku!

DISPOZIČNE DOM POZOSTÁVA :


- vstupná chodba
- tri neprechodné izby
- kuchyňa
- kúpeľňa
- komora
- samostatná toaleta

BENEFITY :


- pokojné bývanie na vidieku
- široká občianska vybavenosť
- dokonalé súkromie
- blízka dostupnosť krajského mesta
- rekonštrukcia podľa predstáv nového majiteľa

CENA


Nehnuteľnosť ponúkame za 175.000,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie, v ktorej je zarátaný kompletný realitný a právny servis, vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade záujmu zabezpečíme služby spojené s vybavením hypotekárneho úveru a znaleckého posudku.

Zavolajte ešte dnes na a rezervujte si termín obhliadky!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku976 m²
Zastavaná plocha124 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky