3 izbový úsporný byt po rekonštrukcii so záhradou 145 m2 v meste Šahy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šahy
Ulica.: Obrancov mieru
70.83 m²
1
1
3
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
74.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1827x zobrazená v zozname / 138x zobrazená detailne / 138x zobrazená detailne tento mesiac

3 IZBOVÝ ÚSPORNÝ BYT PO REKONŠTRUKCII S PREDZÁHRADOU A ZÁHRADOU V MESTE ŠAHY

Ponúkame vám 3-izbový byt na 1 poschodí v bytovom dome v radovej výstavbe 4 bytových rodinných domov na ulici Obrancov mieru.

Byt s rozlohou 70,83 m2 disponuje vlastným schodiskom a vchodom z bočnej strany bytového domu cez spoločný dvor. K bytu je záhrada s rozlohou 145 m2, za záhradou veľký murovaný sklad so samostatným vstupom pre každý jeden byt.

Dispozícia bytu: na prízemí vstupná hala so vstupom do priestrannej komory, schodisko. Na poschodí je vstup na povalu a vstup do bytu, od schodiska oddelený dverami, chodba, kuchynský kút s novou kuchynskou línkou a chladničkou, nepriechodná spálňa, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou, obývacia izba s jedálňou, detská izba.

Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu vodoinštalácie, elektroinštalácie, osadené plastové okná, ďalej bola vybudovaná kúpeľňa, vymenené všetky podlahy za laminátové a dlažbu, v celom byte sú nové omietky. K úspore tepla významne prispieva zateplený strop celého bytu, výmena celého vykurovacieho systému vrátane radiátorov, inštalovaný úsporný plynový turbokotol s výkonom 27kW s ovládaním pomocou termostatu v byte, ktorý zabezpečuje výhrev cez radiátory a tiež slúži na ohrev teplej vody s mesačnými nákladmi na plyn cca 55€/mesiac (vyúčtovanie za 2023/2024).

Byt sa predáva kompletne zariadený, po kúpe je ihneď voľný a obývateľný, je v osobnom vlastníctve, bez ťarchy.

Bytový dom je postavený z tehly, obvodové múry majú šírku 50 cm, je pripojený na inžinierske siete (mestská voda, kanalizácia, elektrika, plyn, optický internet).
Dom je situovaný v tichej lokalite v blízkosti centra mesta, 250 m od supermarketu, na ulici s radovou výstavbou rovnakých nízkych bytových domov, pred domom je "rezidentné" bezproblémové parkovanie obyvateľov každého jedného bytu.

Výhodami tejto ponuky je na dnešné cenové pomery naozaj finančne nenáročné bývanie v kľudnej, peknej lokalite, s pocitom bývania v rodinnom dome bez nutnosti akejkoľvek ďalšej investície, ako i možnosť využitia záhrady s rozlohou 145 m2 a tiež priestrannej povale nad celým bytom.

Dôležitým faktorom je cena tejto nehnuteľnosti, ktorá je majiteľkou stanovená na 74.999€ vrátane právneho servisu a poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva. Uvedená cena je vrátane kompletného zariadenia bytu.

Energetický certifikát bytového domu nebol vypracovaný.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky ohľadom nehnuteľnosti, prípadne možnosti financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha70.83 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbpredpríprava
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky