3, 5 izbový zrekonštruovaný byt s pavlačou 72 m2 a vlastným parkovací m

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
72 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
368.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9137x zobrazená v zozname / 807x zobrazená detailne / 449x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú príjemný kompletne zrekonštruovaný 3,5 izbový byt s výmerou 72 m2, s novou elektroinštaláciou a vlastným plynovým kúrením v tichej časti bratislavského Starého Mesta na Cukrovej ulici. Byt prešiel v roku 2023 a 2024 kompletnou rekonštrukciou. Vstup do bytu nachádzajúcom sa na 1 poschodí, je cez priestrannú pavlač, ktorú užíva tento byt. Byt je orientovaný na severozápadnú a juhovýchodnú stranu do vlastného dvora s vyhradeným parkovaní pre jedno auto. Vstup do bytu je do priestrannej vstupnej haly , kde oproti sú dve priestranné izby, jedna s prípravou na osadenie kuchynskej linky. Pri vstupe naľavo je príjemná väčšia izba a naľavo menšia polizbička, obe s výhľadom na pavlač a do dvora. Pavlač – balkón užíva len tento byt. Byt má ešte priestrannú kúpeľňu s masážnou sprchou, samostatnú toaletu a priestrannú komoru – technickú miestnosť, kde je osadený vlastný plynový kondenzačný kotol. Byt má v spoločných priestoroch a v jednej izbe kvalitnú bielu dlažbu a v dvoch predných izbách je zreštaurovaná drevená parketová podlaha. Taktiež interiérové dvere sú pekne zreštaurované. Okná sú plastové.
Dom je postavený z tehál v 1. polovici 20. storočia na vlastnom pozemku ku ktorému patrí aj vlastný dvor s parkovaním. Prístup do bytu je po krásnom romantickom polkruhovom pohodlnom schodisku. Dom je pred kompletnou rekonštrukciou v tomto roku.
Okolie bytu poskytuje poskytuje luxusné a tiché prostredie absolútneho centra bratislavského Starého Mesta. V blízkosti je pešia zóna ako aj novo sa vytvárajúca moderná zóna Bratislava –Nivy
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku72 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky