3D, predaj 2i. byt, predzáhradka, uzavretý areál, Pod Vŕškami, BA IV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
52 m²
4
zvýšené prízemie
2
nie
áno
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
224.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

137x zobrazená v zozname / 10x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 2-izbový byt s predzáhradkou a terasou v Záhorskej Bystrici na ulici Ota Holúska nachádzajúci sa v lokalite Pod Vŕškami. Byt sa nachádza v uzavretom kondomíniu, ktoré tvoria 4 bytové domy. Celková Rozloha bytu je 100 m2. Byt ma podlahovú plochu 49 m2, terasa 7 m2, predzáhradka 41 m2 a pivničná kobka 3 m2.

Dispozícia: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej spálne s veľkou vstavanou skriňou, priestrannej obývacej izby spojenou s kuchynskou časťou oddelenou barovým pultom. Kúpeľňou s vaňou a WC. Z obývačky je vstup na terasu a predzáhradku. Byt disponuje kamerovým systémom a alarmom.

Byt sa predáva zariadený.



Lokalita: Byt sa nachádza v rezidenčnom projekte Pod vrškami ponúka príjemne bývanie s možnosťou aktívneho života. Nachádza sa tu viacero detských ihrísk, športovísk atď. V blízkej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť. Nákupne centrum BORY MALL sa nachádza 5 min jazdy autom. Dobrá je aj dopravná dostupnosť na všetky smery či už osobnou dopravou alebo MHD.

Mesačný predpis na platby do správcovskej spoločnosti pre 2 osoby a dieťa: 107,-EUR, elektrina 25,-EUR,

Ak Vás táto mimoriadna ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Cena nehnuteľnosti: 224.990,-EUR, vrátane kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol, čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.
K bytu je možné dokúpiť aj pivničnú kobku v cene 5.000,-EUR.


Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky