3D, predaj nebytového priestoru 106 m2 s terasou 27 m2, Šustekova ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Šustekova
106 m²
6
1
áno
áno
áno
predaj - Kancelárie
189.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1141x zobrazená v zozname / 26x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj nebytový priestor s výmerou 106 m2, na 1. poschodí bytového domu na Šustekovej (Šustekova) ulici, mestská časť Petržalka. K priestoru prislúcha terasa s výmerou 27 m2. Celková výmera s terasou je 133 m2.

Dispozícia a vybavenie. Nebytový priestor je možné dispozične upraviť podľa vlastnej potreby. Aktuálne je členený na 3 časti, kuchynku, sprchu s toaletou a bidetom. 2 menšie priestory sú oddelené odnímateľnou presklenou stenou. Veľký priestor je otvorený, prechádza do zadnej časti, ku kuchynke, 2 menším priestorom, toalete a terase. Podrobný pôdorys priestoru s presným popisom rozmerov na vyžiadanie. Priestor má severnú orientáciu.

K priestoru je, v prípade záujmu, možné nadobudnúť samostatnú uzamykateľnú garáž, priamo v bytovom dome, cena dohodou.

Šustekova ul. je vyhľadávanou lokalitou, s dobrou občiansku vybavenosťou pre život na bývanie a tiež na podnikanie. V blízkosti sú reštaurácie, obchody, poliklinika a pod. Výborná dopravná dostupnosť autom, blízkosť výpadovky smer Viedeň, Brno, Praha (Einsteinova) a tiež smer Trnava, Žilina (Prístavný most) a tiež do centra mesta napr. most Apollo. V neposlednom rade dobrá dostupnosť MHD, autobusom alebo električkou. Električka Vás dopraví do centra do 5 min.

Cena priestoru: 189.900,-EUR, vrátane provízie a kompletného servisu pri predaji.

Ak Vás táto atraktívna ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť 3D PREHLIADKU.

Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: , email:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha133 m²
Úžitková plocha106 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky