3D prehliadka, predaj, Rekreačná chata, Stupava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
500 m²
studňa
nie
230V
predaj - Chata
65.990,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3878x zobrazená v zozname / 162x zobrazená detailne / 162x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj Záhradnú rekreačnú chatu s krásnym výhľadom nachádzajúcu sa v lokalite Lintavy na ulici Krátka v Stupave.

Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 499m2. Pozemok je pri vstupe rovný a pod chatou kaskádový a nachádzajú sa na ňom ovocné stromy. K chate sa dá dostať po betónovej ceste z Marianky tak aj zo Stupavy. Chata sa nachádza na konci slepej uličky.
Pozemok je zatiaľ neodkúpený ale je už zameraný a je možnosť ho odkúpiť.
(bližšie informácie poskytneme mailom alebo telefonicky).

Zastavaná plocha chaty je 25m2 a má tri podlažia. Chata je napojená na vodu (spoločná studňa), elektriku a trativod na WC.
1.podlažie- tvorí kuchyňa s jedálňou a toaleta so sprchou. Podlažie ma samostatný vstup.
2.podlažie- spoločenská miestnosť ktorá ma taktiež vlastný vstup.

3.podlažie- nočná časť s 3 samostatnými lôžkami.




Cena nehnuteľnosti: 65.990,-EUR, vrátane kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol, čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Inžinierske sieteáno
Orientáciazápadná
Terénsvahovitý

Vaše hodnotenie ponuky