3D prehliadka, prenájom, kancelársky priestor 36 m2, Šustekova ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Šustekova
36 m²
6
6
áno
áno
prenájom - Kancelárie
245,- €/mes. Energie:
129 € / mes
+ podiel na spoločných častiach, +129,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

4517x zobrazená v zozname / 177x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom kancelársky priestor s výmerou 36,00 m2 na 6. poschodí bytového domu 6 poschodového bytového domu na Šustekovej (Šustekova) ulici, mestská časť Petržalka.

Dispozícia a vybavenie: kancelársky priestor tvorí samostatná nepriechodná miestnosť s výmerou 36,00 m2, orientovaná na Šustekovu ulicu. K priestoru prislúcha podiel na spločných častiach (kuchynka, toalety, chodba a pod.) s výmerou 18,00 m2. Súčasťou vybavenia je klimatizácia, kúrenie, nábytok podľa dohody. Na poschodí sa nachádzajú toalety, zvlášť dámske, zvlášť pánske a tiež zdieľaná kuchynka so základným vybavením.

Budova sa pozične nachádza vo vyhľadávanej lokalite na Šustekovej ulici, s výbornou občiansku vybavenosťou. V blízkosti sú reštaurácie, obchody, nákupné centrum Aupark, električka s prístupom do centra mesta. Jednoducho dostupná je Panónska cesta, Most Apollo, Most SNP.

Cena nájmu priestoru: 370,-EUR/mesiac + DPH (cena pozostáva: 245,-EUR/mesiac - kancelária +125,-EUR/mesiac - podiel na spoločných priestoroch)

Energie 129,-EUR/mesiac + DPH



Celková cena nájmu: 499,-EUR/mesiac + DPH

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Prosím pozrite si 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: , email:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha36 m²
Úžitková plocha36 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáhliníkové

Vaše hodnotenie ponuky