3D prehliadka, prenájom priestranný 2-izb byt Vienna Gate, Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Kopčianska
64 m²
22
7
2
nie
áno
centrálna
prenájom - 2-izbový byt
620,- €/mes. Energie:
230 € / mes
+230,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

15819x zobrazená v zozname / 284x zobrazená detailne / 284x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Realitná kancelária GRAHAMS Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na dlhodobý prenájom 2 izbový byt s lódžiou v polyfunkčnom objekte s názvom Vienna Gate na Kopčianskej ulici (Kopčianska), mestská časť Petržalka. Byt má 66 m2, z toho lódžia má 2 m2. Je situovaný na 7. podlaží z celkových 22 podlaží. Orientácia je na juh.

Dispozičné riešenie bytu pozostáva zo vstupnej predsiene, kúpeľne spojenej s toaletou, obývacej izby s kuchynským kútom, spálne s lódžiou a šatníka.
Zo vstupnej predsiene sa vchádza do veľkej kúpeľne a do obývačky. Predsieň je vybavená vešiakovou stenou, vstavanou skriňou, skrinkou na topánky. Priestranná kúpeľňa je vybavená vaňou (vaňa), umývadlom, rebríkovým radiátorom a práčkou. Rohový kuchynský kút je vybavený základným kuchynským riadom a elektrospotrebičmi, ako sú: umývačka, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, keramická doska, digestor. Obývacia izba je zariadená gaučom, konferenčným stolíkom, poličkami, skrinkami a jedálenským stolom so stoličkami. Z obývačky sa vchádza na malú lódžiu a do spálne. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a komodou. Ku spálni prislúcha šatník s bohatým úložným priestorom. Šatník je priechodný do obývačky.

V celom byte je drevená podlaha, okrem kúpeľne s toaletou, kde je keramická dlažba. Byt je vykurovaný centrálnym kúrením a v lete oceníte centrálnu klimatizáciu.

Byt je k dispozícii ihneď. Je vhodný pre nefajčiarov, max 2 osoby. Preferujeme záujemcov bez domácich zvierat.

Občianska vybavenosť v tejto časti mesta je nadštandardná. Vienna Gate je polyfunkčný komplex, ktorý sa nachádza priamo oproti železničnej stanici Petržalka. Pozostáva z dvoch výškových budov určených na bývanie a nákupnej pasáže, kde nájdete takmer všetky služby potrebné na život, vrátane lekárov. Názov Vienna Gate predstavuje bránu do Bratislavy z Rakúska pri cestovaní železničnou dopravou, pretože je to prvý objekt, ktorý je viditeľný z priestorov pred železničnou stanicou. Dostupnosť do centra 12 min autom, 16 mih MHD. Pre zaujímavosť, dostupnosť do Viedne vlakom je 1 hod.

Cena: 620,-EUR/mes. + energie, vrátane internetu: 230,- EUR/mes, spolu 850,-EUR/mes..

Majiteľovi sa platí depozit vo výške 1 mes. nájmu.



Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Nezabudnite si prosím pozrieť našu 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, mobil: , mail:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie7
Počet poschodí22
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciacentrálna
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky