3i byt až 94m2 v NOVOSTAVBE + veľká terasa + 2 kryté parkovacie státia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
154 m²
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
369.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2463x zobrazená v zozname / 113x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj jedinečný 3i byt v tehlovej Novostavbe o výmere krásnych 94m2 ku ktorému prináleží jedna veľká terasa 58m2 a 2 kryté parkovacie státia z ktorých sa dostanete suchou nohou priamo k sebe do bytu.



Stav:



Byt sa nachádza v štádiu holobyt, situovaný na 2. poschodí. Je naprojektovaný s kompletnou dokumentáciou a teda je zrelý na dokončenie podla plánovaného projektu, alebo podla vlastných predstáv. V celom byte je vedené podlahové vykurovanie.





Dispozičné riešenie:



Byt a jeho samotná dispozícia je veľmi praktická a priestor ktorým disponuje je premyslený do posledného milimetru. Hneď pri vstupe do bytu nájdeme dostatočne veľkú vstupnú chodbu s možnosťou umiestnenia či už vstavanej skrine, ale aj menšej vešiakovej skrine a botníku. Hlavný priestor ktorý tvorí obývacia časť a štýlovo umiestnená kuchyňa, dostatočne veľká kúpeľňa spojená s WC, dve veľké izby a samozrejme nemôžem zabudnúť na obrovskú terasu na ktorú sa dostaneme priamo z obývacej časti.





Lokalita:



Za veľkú výhodu považujem najmä jeho strategické umiestnenie. Dostupnosť na diaľnicu D1 a do centra mesta doslova pár minúť od bytu. Nachádza sa doslova pár metrov od kompletnej občianskej vybavenosti ako napríklad:

zastávka MHD

škôlka

škola

pekáreň

Billa



pošta

kaviareň

a mnoho ďalšieho





Výhody:



2 veľké parkovacie státia z ktorých sa dokážete dostať suchou nohou priamo k sebe do bytu.

obrovská súkromná terasa

podlahové vykurovanie

všetky okná bytu sú hliníkové (robené na mieru) 6-komorové 3-sklá ktoré zaručujú výborné odhlučnenie a tepelnú izoláciu.

tehlová novostavba zateplená minerálnou vatou

výborná lokalita

nízke mesačné náklady









V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122296



Cena: 369 999€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha154 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky