3i byt s loggiou blízko centra, 64m2, Stará Turá, okr.Nové Mesto nad V

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
64 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5752x zobrazená v zozname / 422x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt v pôvodnom stave s loggiou v Starej Turej, okres Nové Mesto nad Váhom. Nehnuteľnosť s výmerou 64 m2 sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome v blízkosti centra mesta.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:


+ výborná poloha blízko centra
+ vhodné na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv
+ na trvalé bývalie ale aj ako investícia

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná (okrem obývačky), rekonštruovaná loggia, kuchynská linka so sporákom a rúrou.

Dispozícia a vybavenie: vstupná chodba s komorou a špajzou, kuchyňa s kuchynskou linkou, plynovým sporákom a rúrou, obývacia izba s východom na priestrannú loggiu, dve samostatné neprechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta.

Mesačné náklady: 275€/mesiac + elektrina a plyn podľa vlastnej spotreby. K bytu prislúcha pivnica nachádzajúca sa v spoločných priestoroch bytového domu a je možné využívať aj spoločnú odkladaciu miestnosť na bicykle. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky, obchodov a reštaurácií. Parkovanie bezproblémové pred bytovým domom.

Stará Turá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, obchody, zdravotné stredisko, krytá plaváreň...) a má tiež dobrú dostupnosť diaľnice D1 z neďalekého Nového Mesta nad Váhom (12km). V okolí sa nachádza veľké množstvo turistických chodníkov, vodná nádrž Dubnik a tiež lyžiarske stredisko Veľká Javorina. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku64 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky