3i byt s loggiou po čiastočnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej lokalite,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
64 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
169.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2581x zobrazená v zozname / 171x zobrazená detailne / 171x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka exkluzívny, slnečný 3i byt vo vyhľadávanej lokalite Trnavy po čiastočnej rekonštrukcii.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:


+ vyhľadávaná lokalita - Prednádražie
+ 2 pivnice
+ 2 výťahy v bytovom dome
+ čiastočná rekonštrukcia

Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome, ktorý prešiel rekonštrukciou v roku pred približne 10 rokmi - zateplenie, strecha, výťahy, stupačky, bytový vrátnik. Výmera bytu je 64 m2 a je po staršej rekonštrukcii - murované jadro, interiérové dvere v kúpeľni a wc, plastové okná, rozvody elektriny v jadre.

Dispozícia a vybavenie: Vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou, plynovým sporákom a elektrickou rúrou, obývacia izba s východom na priestrannú loggiu, dve samostatné neprechodné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné wc.

Mesačné náklady (pre 4 osoby): do 180€/mesiac + elektrika a plyn. K bytu prislúchjú dve pivnice - jedna na poschodí vedľa bytu, druhá v spoločných priestoroch bytového domu a je možné využívať aj spoločnú odkladaciu miestnosť na bicykle.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky, zdravotného strediska, obchodov, reštaurácií a nákupného centra. Parkovanie bezproblémové pred bytovým domom. Orientácia bytu JV.

Energetický certifikát nebol predložený.



Trnava je krajské mesto na západe Slovenska, sídlo Trnavského samosprávneho kraja a Trnavského okresu s priamym napojením na diaľnicu D1 a rýchlostnú cestu R1. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku64 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky