4-izbový byt, NADSTAVBA, BA III Nové Mesto, Sibírska ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Sibírska
83.97 m²
6
6
4
áno
áno
áno
prenájom - 4-izbový byt
850,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

581x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/SY

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na dlhodobý prenájom veľký 4-izbový byt so ZASKLENOU LODŽIOU v NADSTAVBE tehlového bytového domu na ulici Sibírska v lokalite BA III Nové Mesto. Celková plocha bytu je 88,97 m2 (byt 83,97 m2, zasklená lodžia v spálni 5 m2). Byt sa nachádza na 6. poschodí v 6 poschodovom dome s VÝŤAHOM a rekonštruovanou strechou. K bytu prináleží PIVNICA.
Dispozícia bytu: obývacia izba prepojená s kuchyňou, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta a chodba. Byt je orientovaný na 2 svetové strany.

Výhody:


❶ KLIMATIZÁCIA A VLASTNÉ KÚRENIE
❷ ZASKLENÁ LODŽIA 5 m2 a PIVNICA na uskladnenie

❸ Čiastočne zariadený byt


❹ 3 samostatné nepriechodné izby

STAV BYTU:


V byte sú plastové okná so žalúziami a vonkajšími roletami, v izbách, v kuchyni a na chodbe je plávajúca podlaha, v kúpeľni a WC je dlažba, bezpečnostné vchodové dvere. VLASTNÉ KÚRENIE a ohrev vody (plynový kotol Vaillant je zabudovaný v kuchynskej linke), v obývacej izbe je KLIMATIZÁCIA. Byt je čiastočne zariadený nábytkom (spálňa je kompletne zariadená - manželská posteľ bez matracu a skrine, v druhej izbe je posteľ, stôl a skrinky, tretia izba je posteľ, v obývacej izbe je sedacia súprava a nábytok). Rohová kuchynská linka je vybavená spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, sklo-keramická varná doska, práčka).

PLATBY:


Nájomné je 850,- eur plus zálohy za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 150,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného 1000,- eur (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 575,- eur.

LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza v tichej, zelenej štvrti s množstvom parkov a oddychových zón. Táto lokalita je vyhľadávaná pre svoju výbornú dostupnosť do centra mesta aj do okolitých častí (električky, autobusy). V pešej vzdialenosti je Tesco expres, obchody, banky, pošta, reštaurácie, kaviarne, Pedagogická fakulta UK, Poliklinika Tehelná, čo robí lokalitu mimoriadne praktickou a pohodlnou pre každodenný život. Parkovanie v okolí bytového domu.

/ 4 - IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA III NOVÉ MESTO / SIBÍRSKA ULICA / NADSTAVBA / ZASKLENÁ LODŽIA / VLASTNÉ KÚRENIE / KLIMATIZÁCIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha88.97 m²
Úžitková plocha83.97 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky