4 izbový byt s balkónom, Zakarpatská ulica, Rožňava

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
Ulica.: Zakarpatská
73.14 m²
8
1
4
úplne prerobený
nie
nie
áno
predaj - 4-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6254x zobrazená v zozname / 845x zobrazená detailne / 845x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4 izbový byt s balkónom na Zakarpatskej ulici, v Rožňave. Rozloha bytu 73,14 m2. Byt sa nachádza na 1 poschodí z 8 zatepleného a zrekonštruovaného bytového domu. Byt pozostáva zo 3 obytných izieb, obývacej izby s balkónom, chodby, kúpeľne s vaňou, samostatného WC a priestrannej kuchyne s ostrovčekom.

Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2021. Rekonštrukcia zahŕňa zmenu dispozície, výmenu elektroinštalácie, nové stierky, nové podlahy, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine na mieru na chodbe aj v izbách, murované jadro. Vchod do bytu je zabezpečený bezpečnostnými dverami. Balkón je zasklený.

Podlahy: plávajúce podlahy, dlažba. Okná: plastové. Spôsob kúrenia: ústredné. Energetický certifikát: neuvedené. Vybavenie kúpeľne: vaňa. Vybavenie WC: gebrit. Vybavenie kuchyne: vstavané spotrebiče, umývačka riadu, rúra varná doska, chladnička.

Na prízemí bytového domu sa nachádzajú spoločné priestory ako kočikáreň a pivnica. Byt sa predáva zariadený. Mesačné náklady 237€ bez internetu, platby sú nastavené pre tri osoby.

Nehnuteľnosť sa nachádza v centre s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádza škola, škôlka, pošta, nákupné stredisko, zastávka MHD. Cena 125 000€ vrátane zariadenia. Byt je voľný od 01.10.2024.

Viac informácií u makléra. Zabezpečujeme kompletný hypotekárny servis, právny servis, daňové poradenstvo, vyhotovenie znaleckého posudku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73.14 m²
Úžitková plocha73.14 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky