Veľký 4izb. byt s obrovským potenciálom v centre, 95m2, Púchov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Royova
95 m²
3
3
4
pôvodný
nie
predaj - 4-izbový byt
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15907x zobrazená v zozname / 922x zobrazená detailne / 112x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS Vám predstavuje exkluzívne na predaj veľkometrážny 4-izbový byt s balkónom vo výnimočnom pôvodnom stave, v zrekonštruovanom bytovom dome, v centre mesta na ulici Royova v Púchove.

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI :


Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:

https://my.matterport.com/show/?m=UwyMwfqmhCU

Byt je skvelou investíciou hneď z niekoľkých dôvodov :
pôvodný stav, ktorý umožní novému majiteľovi splniť si vlastné predstavy o bývaní bez kompromisov
veľké obytné miestnosti
špajza

1x balkón


2 murované pivnice prislúchajúce k bytu
zrekonštruovaný bytový dom
parkovanie vo dvore
možnosť postaviť si prístrešok na auto vo dvore
tichá lokalita
okamžitá blízkosť centra mesta
krásne výhľady na blízke pohorie Lachovec
školy, úrady, kostoly, parky, športoviská, obchody dostupné chôdzou
byt dostupný ihneď kúpou bez tiarch

​Byt s úžitkovou plochou 95 m2 + balkón sa nachádza na 3. poschodí murovaného bytového domu bez výťahu.
Nehnuteľnosť ponúka priestrannú slnečnú dispozíciu, ktorú si budúci majiteľ vie upraviť podľa vlastných predstáv. Po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni, ktorá ponúka bohatý priestor na umiestnenie väčšej šatníkovej vstavanej skrine. Z predsiene je prístup do špajze, ktorú možno moderne premeniť na šatník. Obytný priestor sa skladá z obývacej izby s výmerou cca 23 m2 s prístupom na slnečný balkón, spálne o výmere 14 m2, dvoch izieb s výmerou 14m2 a 13m2, ktoré sú priechodné, pôvodne využívané ako detské izby, kuchyne 10m2, samostatnej kúpeľne a samostatného WC.
Byt je v udržiavanom pôvodnom stave, na byte boli kompletne vymenené pôvodné okná za plastové. Vo všetkých obytných izbách sú pôvodné bukové parkety, ktoré je pre ich čaro možné zachovať drobnou rekonštrukciou. Bytové jadro je murované, kúpeľňa bola rekonštruovaná , pričom bola menená sanita, sprchový kút, podlahy i keramické obklady. Menené stúpacie rozvody. Rozvody elektriny sú v pôvodnom stave. Vykurovanie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom, prostredníctvom radiátorov. Byt má nový balkón.

TECHNICKÝ STAV BYTOVÉHO DOMU:



Bytový dom prešiel v r.2018 kompletnou rekonštrukciou, ktorá spočíva: nová strecha, zateplenie, fasáda, nové balkóny, nový vchod.

LOKALITA:


Nehnuteľnosť je situovaná na ulici Royova v Púchove. V blízkosti sa nachádza evanjelický kostol, katolícky kostol, centrum mesta, SOU, Gymnázium, umelecká škola, zastávka autobusu, mestské divadlo, obchody, kaviarne, parky, športoviská. 5min výjazd na diaľnicu D1, 5 min vjazd na Vážsku cyklomagistrálu, 10 min kúpele Nimnica.

Táto nehnuteľnosť ponúka výnimočnú pristrannú dispozíciu s plnou občianskou vybavenosťou s pohodlným parkovaním a so všetkými jej výhodami splní svojmu budúcemu majiteľovi jeho sen o komfortnom a modernom bývaní.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha95 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky