4 izbový poshcodový RD, 85 m2 zst., 170 úžitková plocha, na pozemku 27

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
170 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
184.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2087x zobrazená v zozname / 156x zobrazená detailne / 156x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj poschodový, 4 izbový RD, 85 m2 zastavaná plocha, 170 m2 úžitková plocha, na pozemku 278 m2. Súčasťou domu ja garáž s elektrickou bránou a za domom je záhrada.

Dispozične je dom riešený nasledovne:


-prízemie: garáž, kde sa začala robiť príprava na kuchyňu/letnú kuchyňu, z garáže je vchod do domu aj východ na terasu, vstupná chodba z ktorej sa ide do garáže, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, technická miestnosť a izba s východom na terasu a záhradu.
-prvé poschodie: veľká kuchyňa spojená s obývačkou, izba s východom na balkón, izba, kúpeľňa s vaňou a WC.
Dom je vykurovaný plynovým kotlom a radiátormi, okná sú plastové, masívne interiérové dvere, drevené schody, dlažba a plávajúca podlaha. Interiérové dvere sú tiež z masívu.

Energetický certifikát triedy A0.


Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku170 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky