4-izbový rodinný dom v obci Slovenská nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Slovenská Nová Ves
Ulica.: Slovenská Nová Ves
109 m²
668 m²
4
verejný vodovod
230V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
269.990,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1311x zobrazená v zozname / 76x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR exkluzívne ponúka na predaj 4-izbový moderný, energeticky úsporný rodinný dom s veľkorysým pozemkom v obci Slovenská Nová Ves

LOKALITA


Nehnuteľnosť sa nachádza len 10 km od krajského mesta Trnava v tichej a pokojnej časti obce Slovenská Nová Ves, s rýchlym napojením na diaľnicu R1 a D1.

NEHNUTEĽNOSŤ


Novostavba prízemného nízkoenergetického rodinného domu podľa projektu Euroline 973, s dispozíciou štyroch izieb, stojaceho na rovinatom pozemku o rozlohe 668 m2, bola skolaudovaná v roku 2022. Táto kvalitná stavba z Ytongu zateplená 20 cm polystyrénom s plastovými šesťkomorovými oknami s trojsklom, má úžitkovú plochu 109 m2. Zo vstupnej chodby, ktorú opticky zväčšuje praktická zrkadlová vstavaná skriňa, je prístup do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a do otvoreného denného priestoru. Tento pozostáva z komfortnej kuchyne s jedálenskou časťou spojenou s priestrannou obývacou izbou, z ktorej je vstup na krytú terasu s nádherným výhľadom do záhrady. Moderná kuchynská linka s ostrovčekom je vybavená kvalitnými vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, digestor), pričom jej praktickosť dopĺňa potravinová komora. V technickej miestnosti je umiestnený kotol so zásobníkom vody, pračka a sušička. V nočnej časti domu sa nachádza spálňa so vstavanou skriňou, dve detské izby a ďalšia priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou. Teplo domu zabezpečuje podlahové kúrenie a o jeho úsporu a vetranie sa postará rekuperačná jednotka. V podkroví domu sa nachádza ďalší úložný priestor s výmerou 20 m2. Relaxovať môžete v pohodlí útulného sedenia na krytej terase s grilom, kde si môžete užívať príjemné chvíle s rodinou či priateľmi. Veľkorysá záhrada ponúka nespočetné možnosti - od relaxu až po aktívne využitie. Dom je zabezpečený moderným alarmom a je napojený na všetky inžinierske siete (okrem plynu) vrátane internetu. Pred domom sú k dispozícii tri komfortné parkovacie miesta.

Tento útulný a štýlový dom je pripravený na okamžité nasťahovanie, kde môžete začať novú, pokojnejšiu etapu svojho života a vychutnávať si ticho a pohodu, ktoré ponúka.

BENEFITY :


- kompletne zariadený
- pokojné bývanie na vidieku
- dokonalé súkromie v tichej ulici
- blízka dostupnosť krajského mesta
- rýchle a pohodlné napojenie na D1 a R1

CENA


Nehnuteľnosť ponúkame za 269.990,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie, v ktorej je zarátaný kompletný realitný a právny servis, vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade záujmu zabezpečíme služby spojené s vybavením hypotekárneho úveru a znaleckého posudku.

Zavolajte ešte dnes na a rezervujte si termín obhliadky!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku668 m²
Zastavaná plocha156 m²
Celková rozloha668 m²
Úžitková plocha109 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky