4 izbový zrekonštruovaný byt s halou a dvomi loggiami, s úžitkovou plo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
87 m²
neuvedené
predaj - 4-izbový byt
245.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18212x zobrazená v zozname / 798x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú priestranný 4 izbový byt s dvomi zasklenými loggiami s celkovou plochou bytu 90 m2. Byt je výborne dispozične riešený, má priestrannú vstupnú halu, veľkú kuchyňu s jedálenským kútom a 4 samostatné izby prístupné priamo z haly. Oproti vstupu je kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Byt prešiel v posledných rokoch kompletnou rekonštrukciou vrátane rekonštrukcie elektriny. Orientácia bytu je na dve protiľahlé strany V-Z. V byte je aj klimatizačná jednotka.
Okolie bytu poskytuje výbornú občiansku vybavenosť , výborné dopravné prepojenie s mestom, blízky vstup na diaľnicu a diaľničný obchvat. V blízkom dosahu 500 m sa nachádza rekreačné jazero Draždiak ako aj cyklistické trasy po hrádzi, okolo Dunaja.

Energetický certifikát nebol predložený.


Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku87 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky