4 izb.RD 100 m2, na 600m2 pozemku, Topolnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Topoľnica
100 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
288.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9309x zobrazená v zozname / 508x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom 100 m2, na pozemku 600 m2,v obci Topoľnica (okres Galanta).
Dom bol postavený v r.2022 s tehly, predáva sa čiastočne zariadený (podľa dohody). V dome je zavedená kanalizácia, elektrika, voda, plyn - nie. Vykurovanie je elektrickým kotlom a teplá voda bojlerom. Náklady na 2 osoby – 170 eur. Na dvore je aj studňa. Povala sa dá využiť ako úložný priestor. Brána je na elektrický pohon. Dispozične dom pozostáva zo: vstupnej chodby, obývačka spojená s kuchyňou, 3 izby, kúpeľňa, WC, špajza.
Energetický certifikát bude k dispozícii neskôr. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku100 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky