4 izb.RD, 156 m2, 720 m2 v Nedede

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Neded
156 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
99.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18534x zobrazená v zozname / 1214x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom 156 m2, na pozemku 720 m2 , v obci Neded. Dom je postavený z tehál, je čiastočne podpivničený. K domu patrí garáž.
Dispozične pozostáva: vstupná chodba, 3 ďalšie izby, kúpeľňa, WC a špajza.
Dom je napojený na inžinierske siete - obecná voda, elektrina, plyn. Nachádza sa v tichej ulici.

Energetický certifikát nebol dodaný. V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, poplatky za vklad do katastra, poplatky u notára. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku156 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky