(448 m2) RODINNÝ DOM V CENTRE MESTA SNV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Za šestnáskou
448 m²
2
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
295.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

913x zobrazená v zozname / 37x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU vrátane VIRTUÁLNEJ PREHLIADKY nájdete na: hunadyreality.sk

Huňady reality ponúka NA PREDAJ zrekonštruovaný rodinný dom v centre mesta Spišská Nová Ves.

Priestranný, ale zároveň útulný 3izbový rodinný dom situovaný v tichej uličke dispozične pozostáva:
SUTERÉN - v suteréne domu sa nachádzajú miestnosti, ktoré sa dajú flexibilne dispozične pomeniť podľa vlastníckeho využitia. Celý dom je podpivničený;
PRÍZEMIE - vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC ktoré je oddelene priečkou, priestranná kuchyňa, dve izby a nová moderná terasa;
POSCHODIE – podkrovie je v pôvodnom stave, kde vzniká priestor na ďalšie izby a kúpeľňu podľa vlastných myšlienok. Pri rekonštrukcii strechy bol vytvorený nový výker, nakoľko bolo plánované zobytnenie podkrovia.

Nakoľko priečka medzi schodiskom do podkrovia a spálňou nie je nosná, je možnosť rozšírenia schodišťa podľa svojho uváženia.

Na pozemku sa nachádza murovaná garáž a elektrickou branou na diaľkove ovládanie, priestranná terasa s masívnym stolom, lavicami a kreslami. Záhrada je samozrejmosťou.

Rekonštrukcia v podobe kompletne nových rozvodov vody, kanalizácie, plynu, elektriny, stien, výmeny strechy, novej fasády, nového plota vrátane elektrickej brány na diaľkové ovládanie, betónový plot okolo pozemku, nová terasa, nový altánok s kuchynskou linkou, vymenený plynový kondenzačný kotol a pod.

Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha448 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky