4i byt , REKONŠTRUKCIA, BA IV. Dúbravka, Karola Adlera, 82 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Karola Adlera
79.75 m²
6
5
4
po rekonštrukcii
áno
predaj - 4-izbový byt
219.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1498x zobrazená v zozname / 55x zobrazená detailne / 55x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj väčší 4i byt po REKONŠTRUKCII v kľudnej a vyhľadávanej časti Dúbravky, BA IV., ul. Karola Adlera, poschodie 5/6, 2 byty na poschodí, spolu iba 12 bytov vo vchode, nový výťah.

Celková výmera je 82,75 m2, z toho vnútorná výmera bytu je 77,35 m2 + loggia 3 m2 + pivnica 2,40 m2.

POPIS:



-predsieň a komunikačná chodba (8,93 m2)
-samostatné WC (0,85 m2) Geberit
-kúpeľňa (2,50 m2) so sprchovým kútom a umývadlom, pračka
-obývacia izba (19,44 m2)
-izba (11,90 m2)
-izba (11,83m2)
-izba (10,94 m2)
-zasklená loggia (3 m2) + dlažba
-kuchyňa (10,94 m2)

KVALITNÁ REKONŠTRUKCIA A ŠTANDARD:



V roku 2013 bola realizovaná kompletná a kvalitná rekonštrukcia bytu :

5 komorové plastové okná, interiérové dvere a zárubne- výplň dutinková drevotrieska DTD, kuchynská linka na mieru, umývačka riadu, mikrovlnka, el. rúra, indukčná varná doska, dobrzdovacie zásuvky, digestor s odsávaním do bytového jadra, nábytok na mieru, vstavané skrine, výmena rozvodov elektriny + prúdový chránič na kúpeľňu + nový 20 ampérový istič, všetky žiarovky v byte sú šetriace LED.
Na všetkých radiátoroch v byte sa nachádzajú digitálne termostatické hlavice s možnosťou ovládania kúrenia aj cez aplikáciu v telefóne + snímače na otvorenie okien a dverí, v byte je okrem možnosti pripojenia na optický internet a KTV ku štandardným poskytovateľom je k dispozícii aj pripojenie cez Slovanet, v byte je taktiež funkčný satelit (napr. Skylink,), a dátový ethernet rozvod. V roku 2022 boli menené vstupné bezpečnostné dvere ADLO 9 bodové.


Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii: zateplenie, nová strecha, vyregulované kúrenie, menené stúpačky, nový výťah, 2x vstupná brána na čip, nové zvončeky aj schránky, plastové okná v spoločných priestoroch.

Okrem pivnice je pre obyvateľov vchodu k dispozícii spoločná miestnosť na bicykle. Udržiavaný, kľudný a čistý vchod, slušní susedia, upravené okolie domu, lavičky, zeleň.

Veľmi kľudná a tichá lokalita v prostredí zelene na skok od „starej“ Dúbravky cca 2 min. peši, jednosmerná ulica, v bezprostrednej blízkosti sa nachádza parčík, nový multifunkčný športový areál, park Pekníkova, výborná a kompletná občianska vybavenosť taktiež v pešej dostupnosti 2 min. OC SARATOV: pošta, potraviny BILLA, 2x lekáreň, služby, reštaurácia, kaviareň, úplne nový multifunkčný športový areál pre verejnosť v areáli elektrotechnickej školy Karola Adlera - bežecká dráha, futbalové ihrisko, tenisové kurty.

Mestská časť Dúbravka ako aj blízkosť prírody- Malé Karpaty s vyhliadkovou vežou na Devínskej Kobyle, ponúka rôzne športové aktivity- cyklistické a turistické trasy, zimný štadión, 2x bedmintonová hala, 2 futbalové ihriská, tenisové kurty, kúpalisko.

Byt má veľmi príjemnú atmosféru, predáva sa čiastočne zariadený, všetky izby sú nepriechodné, orientácia na 3 svetové strany.

Aj na HÚ, IHNEĎ VOĽNÝ .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha82.75 m²
Úžitková plocha79.75 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky