4i dom pri wellness Hotel Bystrá Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
Ulica.: Bystrá
140 m²
255 m²
1
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Chata - Novostavba
380.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

374x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Štvorizbový dom sa nachádza na hranici Národného parku Nízke Tatry, v poslednej dedinke pod Chopkom, v Bystrej. Je situovaný v časti Bystrianskej doliny pod ihličnato-listnatým lesom v tesnej blízkosti Wellness Hotela Bystrá.

Rozprestiera na rovinatom pozemku o výmere 255m2. Dvojpodlažná murovaná a zateplená stavba o zastavanej ploche 58m2 bola skolaudovaná v roku 2019. Je vedená ako Rekreačná chata a má priame napojenie na verejnú komunikáciu.

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť, obývacia izba s teplovzdušným krbom s rozvodmi do podkrovia. Ďalej tu je kuchyňa so vstavanými spotrebičmi a jedálenský kútom s východom na terasu a kúpeľňa s toaletou. V podkroví sú tri samostatné izby, balkón a toaleta s umývadlom.

Dom je vykurovaný elektrickým podlahovým vykurovaním na prízemí, podkrovie je vykurované elektrickými konvektormi a teplovzdušnými rozvodmi z krbu. Stavba je napojená na verejný vodovod a kanalizáciu.

Na oplotenom pozemku je posedenie s grilom a ohniskom. Parkovanie je riešené na vlastnom pozemku vedľa stavby so zjazdom z obecnej komunikácie.

Dom je vhodný na trvalé prípadne rekreačné bývanie aj na krátkodobý prenájom.
Vo tesnej blízkosti domu je obľúbený wellness hotel, približne 1km od domu je Bystrianska jaskyňa so speleoterapiou.
1,5km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk).
2,5km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk).
8,5km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk)
Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 100m od domu.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku255 m²
Zastavaná plocha58 m²
Celková rozloha255 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky