5 izb. rodinný dom s garážou - Chrenová, Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
170 m²
306 m²
predaj - Rodinný dom
259.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

111x zobrazená v zozname / 35x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 5 izbový radový rodinný dom na Chrenovej, Nitra. Dom sa nachádza na tichej ulici mimo hlavnej cesty na ulici Pri Strelnici. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 304 m2, z čoho 129 m2 tvorí krásna záhradka obklopená zeleňou. Súčasťou domu je veľká garáž so vstupom "suchou nohou" priamo do do domu.

Dom je v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv! Celková plocha domu je približne 170 m2. Krásna dispozícia otvorenej obývačky s poschodím.

Dispozičné riešenie:



PRÍZEMIE - garáž, vstupná chodba, hala-jedáleň, kuchyňa, obývacia izba s krbom a vstupom do záhrady cez terasu, WC, kúpeľňa, komora, izba.

POSCHODIE - kúpeľňa s WC, 3 samostatné izby, balkón s výhľadom.

SUTERÉN - sklad a technická miestnosť.



Dom je napojený na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn, kanalizácia).

Lokalita CHRENOVÁ je najobľúbenejšia časti Nitry s množstvom zelene, skvelou dostupnosťou do mesta, parku, na dialnicu, obchody, detské ihriská, školy a poliklinika na pešo.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122669



Cena: 259 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku306 m²
Úžitková plocha170 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky