5 izb. rodinný DOM s garážou /FOTOVOLTAIKA/ - len 12 min. od Nitry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
200 m²
989 m²
predaj - Rodinný dom
219.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

826x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj veľký 5 izbový Rodinný dom v obci Bádice, ktorá je vzdialená len 12 min. od mesta Nitra. Dom sa nachádza na krásnom rovinatom pozemku s rozlohou 989 m2, na ktorom sa nachádza aj samostatná garáž. V prípade záujmu môže v dome zostať aj časť nábytku!

Dom bol dokončený a skolaudovaný v roku 2009.



Za posledné 4 roky prešiel rozsiahlou interier aj exterier domu rozsiahlou rekonštrukciou (modernizáciou):

INTERIER: plastové okný 3-oj sklá a vstupné dvere, klimatizácia 3x vnútorná jednotka, nový Kotol (2023), revitalizácia rozvodov kúrenia, kúpeľne, podlahy, interierové zárubne a dvere, vstavané spotrebiče (rúra + umývačka), nábytok na vstupe, vstavané skrine,

EXTERIER: Fotovoltaicka elektráreň 3kw, ručne kovaná brána, betónové oplotenie z prednej strany, zámková dlažba, strecha garáže vonkajšia prípojka elektriny, rozvod vody do záhrady, pripojenie na obecnú kanalizáciu.

Dispozičné riešenie:



Prizemie - vstupná hala, schodisko, vstup na prestrešenú terasu z ktorej je prístup do pivnice (cca 16 m2), kúpeľňa s vaňou a WC, izba, kuchyňa s jedálňou, obývačka s krbom.

Poschodie - chodbová hala využívaná ako druhá obývačka, šatník, kúpeľňa s WC a sprchou, šatník, 2x izba a spálňa s vlastným šatníkom. Na poschodí sa nachádzajú 2 balkóny, jeden má vstup z izby a druhý z haly.

Dom je pripojený na všetky inžinierske siete, voda, elektrina (230/400V), plyn a kanalizácia, optický internet, studňa s rozvodom vody a vodárničkou.

Mesačné náklady pri rodine cca: plyn 100€, elektrina 50€, voda 10€, internet Telekom/Orange 20€.

V obci Bádice sa nachádza: materská škola, potraviny, zastávka autobusu, kostol... V blízkosti obce sa nachádza krásny les s množstvom turistických možností.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122558



Cena: 219 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku989 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky