5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM KUNERAD, 360m2 POZEMOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Kunerad
670 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
199.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10692x zobrazená v zozname / 696x zobrazená detailne / 114x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj unikátnu príležitosť 5 izbového rodinného domu v obci Kunerad v Rajeckej doline, ktorá sa nachádza pár minút autom od kúpeľného mesta Rajecké Teplice.

Dispozične dom pozostáva z 1. nadzemného podlažia a podkrovia. 1. NP: vstupná chodba, veranda, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, detská izba a kúpeľňa s wc.
Dom je čiastočne podpivničený a vstup do pivnice je priamo z domu. Taktiež sa z domu vychádza na povalu, kde sú zobytnené 2 samostatné izby. Zvyšná plocha podkrovia sa dá po čiastočnej rekonštrukcii urobiť tak, aby bolo komplet celé podkrovie využívané na bývanie. Momentálne slúži ako odkladací priestor.

Obytný priestor je 95m2 + podkrovie.



Dom prešiel rekonštrukciou od roku 2010 a prerobila sa celá obytná časť. Podlahy, medená elektrika, plynový kotol s ohrevom vody, jadro, vstavané skrine v spálni a detskej izbe, 6 komorové dvojsklo okná. V kuchyni sa nachádza krbová pec na tuhé palivo, z ktorého ide teplo do radiátorov. V roku 2013 sa urobila nová strecha a rýny. Dom je potrebné ešte zatepliť.

Pozemok je rovinatý, slnečný a oplotený o rozlohe 670m2. Prístup na pozemok je z hlavnej cesty cez vstupnú bránu na príjazdovú cestu pri dome. Na pozemku sú všetky IS - elektrika, kanalizácia aj obecná voda. Nachádza sa tu aj studňa, ktorú treba oživiť.

Za domom sa nachádza hospodárska budova, ktorá sa dá využiť na rôzne účely - buď na samostatnú bytovú jednotku, alebo ďalší obytný priestor ku domu. Prípadne nejaký sklad, letná kuchyňa a podobne. V budove je dotiahnutá elektrika. Parkovanie je priamo vo dvore alebo aj pred domom.

Dom má veľký potenciál na bývanie hlavne pre rodinu s deťmi. Ak Vás táto ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku ešte dnes na alebo na tel. čísle .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku670 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky