5 izb.RD v Šoporni, 172 m2 úžitková plocha, pozemok 455 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Šoporňa
455 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
242.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1787x zobrazená v zozname / 245x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj poschodový dom z r. 1988, zastavaná plocha 117 m2, úžitková 172m2, na pozemku 455 m2, ktorý prešiel rekonštrukciou v r. 2003. Dom disponuje 4 izbami na poschodí, kúpeľňou (sprchový kút + vaňa), samostatné WC a malý šatník. Izby majú dvere na balkón. Na prízemí je obývačka s kozubom, kuchyňa, jedáleň, špajza, práčovňa (vaňa + sprchový kút), samostatné WC, kotolňa/sklad, odkladací priestor pod schodiskom, vstupná chodba je vpredu aj vzadu. Dom je čiastočne podpivničený a má povalu, využiteľnú ako skladovací priestor.
Dom má 4 klimatizované jednotky, kúrenie (radiátory) a ohrev vody je na plyn. Súčasťou je satelit (pôvodne SkyLink) a prípojka na optiku (Telekom), je napojený na obecnú kanalizáciu, vodu a elektriku. Samostatná garáž má 24 m2 ; šopa s povalou 22 m2 ; voliéra 6 m2 ; krytá pergola 18 m2. Na dvore je závlahový systém na plochy pre trávniky a kopaná studňa. Dom sa nachádza v tichej uličke, cca 800m od stredu obce. V obci je kompletná občianska vybavenosť.
V cene je zahrnutý kompletný právny, notársky servis a poplatok za vklad kúpnej zmluvy do katastra. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol k dispozícii.Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku455 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne