5i I Rodinné bývanie s výhľadom do Líščieho údolia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Púpavová
98 m²
predaj - 5 a viac izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

28209x zobrazená v zozname / 830x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

B10 realitné centrum Vám výhradne ponúka na predaj 5 izbový byt v príjemnej a výnimočnej lokalite pri Líščom údolí.



Predstavujeme Vám tento priestranný 5-izbový byt v pôvodnom stave, (okrem okien), čo je obrovskou výhodou pre budúceho majiteľa, ktorý si ho môže zrekonštruovať a zariadiť podľa vlastných predstáv.

Byt sa nachádza na 2. poschodí s vynikajúcou orientáciou – tri spálne sú orientované na východ, smerom do tichého Líščieho údolia, a denná časť spolu s jednou spálňou je orientovaná na západ, a teda prednú časť bytového domu.

Veľkým benefitom je dostatok úložných priestorov – byt má šatník pri vstupe, ďalší šatník v zadnej časti, špajzu v kuchyni a pivnicu na poschodí, hneď pri vstupe do bytu. Zo zadnej strany bytového domu je vchod, ktorý vedie priamo do Líščieho údolia.

Výhody ponuky:



Priestranná výmera bytu: 89,60 m² (bez lodžie) s možnosťou úpravy dispozície.Skvelá poloha: blízkosť škôl, zelene, obchodov, MHD a zdravotníckych zariadení.LoggiaByt je v pôvodnom stave, čo umožňuje budúcemu majiteľovi jeho vlastnú rekonštrukciu.

Dispozícia:



Byt má perfektné dispozičné riešenie, ktoré je ešte pôvodného charakteru.





Lokalita:



Byt sa nachádza na Púpavovej ulici, ktorá je súčasťou pokojnej a zelenej mestskej časti Karlova Ves. Táto lokalita je známa svojou výbornou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta.



Občianska vybavenosť:



Školy a škôlky: V blízkosti sa nachádza niekoľko základných škôl, stredných škôl a materských škôlok, čo je ideálne pre rodiny s deťmi.Obchody a služby: V okolí sú dostupné potraviny, supermarkety, lekárne, reštaurácie a kaviarne, ktoré zabezpečujú každodenné potreby.Dopravná dostupnosť:

MHD: Lokalita je výborne napojená na mestskú hromadnú dopravu. V blízkosti sa nachádzajú zastávky autobusov a električiek, ktoré zabezpečujú rýchly a pohodlný prístup do centra mesta a ostatných častí Bratislavy.Cestná sieť: Púpavová ulica má dobré napojenie na hlavné cestné ťahy, čo umožňuje jednoduchý a rýchly prístup autom.Rekreačné možnosti:

Zeleň a príroda: Priamo za bytovým domom sa nachádza vchod do Líščieho údolia, čo je obľúbená rekreačná oblasť pre rodiny, športovcov a milovníkov prírody. Líščie údolie ponúka množstvo možností na prechádzky, beh, cyklistiku a oddych v prírode.Športoviská: V okolí sú dostupné športové ihriská, fitness centrá a ďalšie športové zariadenia pre aktívny životný štýl.

Púpavová ulica je ideálnym miestom pre rodiny a jednotlivcov, ktorí hľadajú pokojné bývanie s dobrou dostupnosťou do mesta a zároveň si cenia blízkosť prírody a kvalitnú občiansku vybavenosť.

Neváhajte a príďte sa pozrieť na tento jedinečný byt, ktorý vám ponúka všetko, čo potrebujete pre komfortný a pohodlný život.



Odporúčanie makléra:



Byt je ideálnou voľbou pre väčšie rodiny alebo pre tých, ktorí potrebujú dostatok priestoru na prácu alebo koníčky. Teším sa na Vašu návštevu a rada Vám všetko ukážem podrobnejšie.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 120228



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha98 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky