5i rodinný dom s altánkom, záhradou a perfektnou dostupnosťou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Lipníky
156 m²
734 m²
3
5
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
185.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1575x zobrazená v zozname / 102x zobrazená detailne / 102x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte pokojné miesto na bývanie s dostatkom priestoru a prírody okolo? Máme pre vás jedinečnú ponuku! PROFIREALITYSABOL exkluzívne ponúka na predaj priestranný rodinný dom v obci Lipníky, len 15 km od Prešova.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI


Tento priestranný rodinný dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 734 m² a ponúka výnimočné bývanie pre rodinu, prípadne aj možnosť domáceho podnikania vďaka atypickému usporiadaniu troch podlaží. Dom má 4 spálne, obývačku, priestrannú kuchyňu so špajzou a dve kúpeľne, skrátka ideálny pre komfortný rodinný život. Z lodžie si taktiež vychutnáte krásny výhľad na okolitú prírodu. Súčasťou nehnuteľnosti je aj garáž, záhradka a altánok pre príjemné posedenie s priateľmi.

Rodinný dom bol postavený v 90tych rokoch a prešiel čiastočnou rekonštrukciou – plastové okná sú už vymenené, taktiež vstupné dvere, a zvyšok nehnuteľnosti je pripravený na dokončenie podľa vašich predstáv. Napriek tomu je vhodný k okamžitému bývaniu a kúpou je hneď voľný. V prípade záujmu je k dispozícii aj zariadenie nehnuteľnosti. Mesačné prevádzkové náklady na túto nehnuteľnosť sú pri 4-člennej rodine cca 250 eur, čo zaručuje efektívne a úsporné bývanie.

LOKALITA


Obec Lipníky ponúka základnú občiansku vybavenosť – nájdete tu potraviny, škôlku, stavebniny a ďalšie potrebné služby. Dom je napojený na inžinierske siete – elektrina, voda, plyn, kanalizácia je riešená formou žumpy. Výhodou tejto nehnuteľnosti je pokojná lokalita s príjemnými susedmi, atypické riešenie interiéru rodinného domu a dostatočný priestor na parkovanie.

BENEFITY NEHNUTEĽNOSTI:


- Priestranné bývanie: Atypicky usporiadané 3 podlažia, 4 spálne, obývačka a kuchyňa so špajzou ponúkajú dostatok priestoru pre komfortný rodinný život.
-Krásne výhľady a príroda: Lodžia s úžasným výhľadom a okolie plné zelene poskytujú ideálne prostredie pre relax a pokojné bývanie.
- Pripravenosť na okamžité bývanie: Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, ihneď obývateľný, a zároveň ponúka možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv.
- Doplnkové vybavenie: Garáž, altánok na príjemné posedenie a dostatočný priestor na parkovanie zvyšujú komfort a praktickosť nehnuteľnosti.
- Možnosť domáceho podnikania: Atypické rozloženie podlaží umožňuje využiť dom nielen na bývanie, ale aj na podnikanie z pohodlia domova.
- Blízkosť mesta: Výhodná poloha len 15 km od Prešova umožňuje pohodlný prístup do mesta, pričom si zachováte pokoj vidieka.
- Základná občianska vybavenosť: V obci sú dostupné potraviny, škôlka, stavebniny a ďalšie služby, čo zabezpečuje pohodlný každodenný život.

FINANCOVANIE:


Kúpu bytu je možné financovať z vlastných zdrojov i úverom, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo u nás.
Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na reality ...

Neváhajte a splňte si svoj sen o pokojnom bývaní v blízkosti mesta s výhodami vidieka!

ID: MC19RDEx


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku734 m²
Zastavaná plocha156 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky