6- izbový RD s nádherným pozemkom s celkovou výmerou 1, 65 ha

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Podlužany
Ulica.: .
270 m²
6
áno - 2 autá
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom
424.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4003x zobrazená v zozname / 327x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj tento jedinečný priestranný 6-izbový rodinný dom s dvojgarážou a s nádherným pozemkom 1,65 ha v obci Podlužany v okrese Levice.

Rozloha:


zastavaná plocha: 197 m2
úžitková plocha: 270 m2
plocha pozemku: celková rozloha 1,65 ha

Charakteristika:


Tento priestranný dvojpodlažný dom má úžitkovú plochu 270 m2 a je ideálne dispozične riešený na dennú a nočnú časť.
Keď vkročíte do prízemia, ocitnete sa v priestrannom a nádherne zariadenom obývacom priestore s útulným krbom. Tento priestor je elegantne prepojený s modernou kuchyňou a jedálenským kútom, odkiaľ sa otvára nádherný výhľad na terasu a rozprávkovú záhradu. Okrem toho tu nájdete aj pracovňu so šatníkom, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou, technickú miestnosť a dvojgaráž s výmerou 36 m2.
Na poschodí nájdete hlavnú spálňu s výstupom na hornú terasu, kde si môžete vychutnávať romantické západy slnka. Navyše, tu nájdete aj 3 samostatné izby pre rodinu alebo hostí a veľkú kúpeľňu, kde si môžete dopriať chvíle relaxu a oddychu.
Tento dom je vybavený podlahovým kúrením aj radiátormi, a taktiež je tu krb na tuhé palivo. Je napojený na všetky inžinierske siete, čo zaručuje komfort a pohodlie.
K domu prislúcha pozemok o celkovej výmere 1,65 ha, ktorý je momentálne rozdelený na 3 samostatné časti, takže sa budúcemu majiteľovi naskytá príležitosť zriadiť si na pozemku napr. aj vlatný tenisový kurt, či chov koní alebo domácich zvierat.
Exteriér domu je krásne upravený s nádhernou výsadbou zelene. Záhrada okolo domu je vybavebá zavlažovacím systémom, ktorý je napojený na studňu.
Táto malebná obec sa nachádza v okrese Levice a ponúka všetko, čo si môžete priať pre ideálne rodinné bývanie. Okrem nádhernej prírody a pokojnej atmosféry, obec Podlužany ponúka aj vynikajúcu dostupnosť k občianskej vybavenosti a službám. Obec je vzdialená iba 5km od okresného mesta Levice. Lokalita je tiež výhodná pre tých, ktorí pracujú v blízkych mestách ako sú Levice, Zvolen, Nitra. Vďaka dobrým dopravným spojeniam a blízkosti diaľnice je cestovanie do týchto miest pohodlné a rýchle.

Výhody tejto nehnuteľnosti:


- priestranný 6 izbový dom
- nádherný veľký pozemok (s všestranným využitím)
- krásne upravený exteriér domu s výsadbou zelene
- totálne súkromie, koniec ulice
- žiaden sused po stranách ani za domom
- dom napojený na všetky IS
- studňa na pozemku (napojená na závlahu)
- krb v dome na romantické zimné večeri
- vzdialenoť od Levíc 5 km
- dobrá občianska vybavenosť

Ak túžite po kvalitnom živote v rodinnom dome s veľkorysým pozemkom v nádhernom prostredí, neváhajte a kontaktujte ma pre ďalšie informácie.

Cena nehnuteľnosti: 424.000,-€ TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha197 m²
Celková rozloha310 m²
Úžitková plocha270 m²
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazéninteriérový
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina