Administratívne priestory 70m2 na prenájom v centre mesta Zvolen

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Sládkoviča
70 m²
4
1
2
po rekonštrukcii
nie
prenájom - Kancelárie
8,- €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

255x zobrazená v zozname / 41x zobrazená detailne / 41x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom dve kancelárie vo frekventovanej časti mesta Zvolen, na Sládkovičovej ulici. Kancelárie o výmere 45 m2 a 25 m2 sa nachádzajú v zrekonštruovanej budove, vo dvore ktorej je možné parkovanie pre dve auta so symbolickým ročným poplatkom. Kancelárie sa nachádzajú na 1. poschodí s prístupom po schodoch, orientácia S/V. K dispozícií sú aj sociálne zariadenia. Kancelárie sú zrekonštruované (nové stierky, plávajúca podlaha, plastové okná). Súčasťou nájomného sú všetky energie, to znamená elektrická energia, kúrenie, voda.
Priestory sú k dispozícii ihneď a sú určené na dlhodobý prenájom. Cena prenájmu je 8 eur/m2/mesiac bez DPH s energiami.
Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj.
Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Výťahnie
Parkovanievnútorné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky