Admministratívno-obchodný. prevádzkový a skladovací areál

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Vrútky
853 m²
čiastočne prerobený
áno
230/400V
predaj - Obchodné priestory
959.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7159x zobrazená v zozname / 386x zobrazená detailne / 170x zobrazená detailne tento mesiac

Máme pre Vás na predaj areál, v ktorom je v súčastnosti firma s administratívou a obchodom, skladmi a distribúciou výrobkov, pričom tento areál bude voľný v 01-02/2025.
Budova bola dokončená v roku 2002.V areáli je miesto na parkovanie pre cca 15 áut. S kamiónom je prístup ku nakladacej rampe skladu. Prevádzkovo skladovacia budova je dvojpodlažná s kancelárskymi miestnosťami, sociálnymi miestnosťami(toalety, kúpeľne, šatne,kuchynka), skladové a manipulačné priestory s priamym prístupom na nakladaciu rampu. Objekt má obvodové vnútorné nosné steny vyhotovené z tehly Porotherm. Strešná krytina je zo strešnej fólie Fatrafol, na vykurovanie slúžia dva plynové kotly. Objekt je napojený na verejný rozvod vody a verejnú kanalizačnú sieť.Tento areál je vo veľmi dobrom stave, udržiavaný, funkčný a dokáže slúžiť pre 25-30 pracovníkov, v závislosti od zamerania a s úpravami aj pre viac pracovníkov. Výhoda je aj blízkosť hlavného ťahu Martin-Žilina. V prípade konkrétneho záujmu vieme doložiť aj bližšie údaje ku špecifikácii budovy a celého areálu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha1865 m²
Úžitková plocha853 m²
Vlastníctvofiremné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zPorotherm
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky