AKCIA - ZNÍŽENÁ CENA ! STAVEBNÉ POZEMKY v Ilave na PREDAJ

Prečítajte si viac o lokalite
Ilava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Ilava
1 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
195,- €
195,- €/m2 v texte, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

25356x zobrazená v zozname / 1928x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

(( AKCIA ! znížená cena - 195€ /m2 )) Postavte si rodinný dom ihneď !

REWIN reality Vám ponúka na PREDAJ exkluzívne štyri stavebné pozemky v okresnom meste Ilava, časť Dolné Podchrástky.
Ide o pozemky s ideálnou výmerou a to v rozmeroch až : pozemok č.1 - 506m2, pozemok č.2 - 511m2.
Pozemky sú krásne rovinaté, slnečné, a nachádzajú sa v TOP lokalite Ilavy, a to neďaleko centra, no zároveň v tichej a zeleňou obrastenej lokalite plnej súkromia.
Všetky štyri pozemky v tejto novej IBV, budú predávané ako stavebné, a ich súčasťou budú inžinierske siete, voda, elektrina, kanalizácia, zavedená chránička pre optický internet. Pred všetkými pozemkami sa bude nachádzať i chodník o šírke 2m, prístupová asfaltová cesta o šírke 6m, a samozrejme i verejné osvetlenie. Predpokladaný termín, kedy budú sfinalizované a ukončené tieto práce bude v mesiacoch september - október. Občianska vybavenosť je len na skok od pozemkov, v Ilave nájdete mnoho obchodov, hypermarketov, poštu, 2 minúty na pešo sa nachádza škola i škôlka, v centre je pošta, banky, autobus. i vlaková stanica, nemocnica, reštaurácie, polyfunkčná zóna Idea a mnoho iného, diaľnica je 3 min autom na smery BA a ZA..Všetky pozemky sú predávané v rovnakej cenovej výške, a to 195€ / m2. Pozemky sú bez ťiarch a kúpou ihneď k dispozícii, odporúčame vidieť a tešíme sa na Vaše obhliadky.
(Vyznačenie pozemkov vo fotografii je len ilustračné, a to pre lepšiu predstavu).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky