ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM A PIVNICO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Nová Ves
60 m²
neuvedené
3
predaj - 3-izbový byt
106.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3851x zobrazená v zozname / 313x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3-izbový byt, ktorý sa nachádza v Dunajskej Strede, v obľúbenej časti Nová Ves. Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfortné a moderné bývanie v tichej lokalite.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI



•POČET IZIEB
Byt disponuje tromi izbami, vrátane priestrannej obývačky, ktorá je spojená s kuchyňou, čo vytvára ideálny priestor pre rodinné stretnutia a spoločné chvíle. Jedna z izieb, ideálna ako detská izba, má prístup na balkón, kde si môžete vychutnať rannú kávu alebo večerný relax. Izby sú navrhnuté tak, aby poskytovali komfort a dostatok úložného priestoru.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Úžitková plocha bytu je 60 m², čo poskytuje dostatok miesta pre pohodlné bývanie. Optimálne usporiadanie miestností zaručuje, že každý člen domácnosti nájde svoje miesto pre oddych aj prácu. Vďaka praktickému rozloženiu bytu je každý centimeter priestoru efektívne využitý.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa modernizáciu niektorých prvkov a zároveň ponecháva možnosť ďalšieho prispôsobenia podľa vlastného vkusu. Rekonštrukcia zahŕňa úpravy, ktoré zvyšujú komfort a energetickú efektivitu bytu.

•KÚRENIE


Vykurovanie bytu je centrálne, čo zabezpečuje rovnomernú teplotu počas celého roka. Kúrenie je efektívne a spoľahlivé, čím prispieva k zníženiu nákladov na energie

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Byt je pripojený na všetky potrebné siete, ako elektrina, voda a kanalizácia, čo zabezpečuje plynulý chod domácnosti. Bytový dom je zateplený, čo prispieva k úspore energie a zvyšuje komfort bývania.K bytu patrí aj priestranná pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru na sezónne veci alebo športové vybavenie.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Byt sa nachádza na 7. poschodí, čo poskytuje krásny výhľad na okolie. Táto lokalita je známa svojou výbornou občianskou vybavenosťou, vrátane obchodov, škôl, škôlok a zdravotníckych zariadení, ktoré sú ľahko dostupné pešo alebo autom.
V blízkosti bytu nájdete aj verejné dopravné spojenia, ktoré zabezpečujú jednoduchú a rýchlu dostupnosť do centra mesta a do okolitých oblastí. Pre milovníkov prírody a športu sú v okolí dostupné cyklistické trasy a parky, kde si môžete užiť relax a aktívny odpočinok.
Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom, čo je veľkou výhodou, pretože parkovacie miesta sú v tejto oblasti vždy k dispozícii.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Dunajská Streda je dynamicky sa rozvíjajúce mesto, ktoré ponúka široké možnosti pre rekreáciu, šport, nákupy a kultúrne podujatia. Mesto je známe svojimi termálnymi kúpeľmi, ktoré celoročne lákajú návštevníkov z blízka aj z ďaleka, aby si užili oddych v bazénoch, vodných atrakciách a wellness službách.
V blízkosti bytu sa nachádzajú aj športové zariadenia, ako sú futbalové a tenisové ihriská, kde môžete tráviť svoj voľný čas aktívnym spôsobom. Okolitá príroda ponúka množstvo príležitostí na prechádzky a cyklistické výlety, či už po rovinatých cestách alebo po lesných chodníkoch.
Mesto je tiež bohaté na kultúrne podujatia, ktoré sa konajú počas celého roka, vrátane koncertov, divadelných predstavení a tradičných jarmokov.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 106.000 ,-€/ celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky