ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 5 IZBOVÝ ROZOSTAVANÝ RODINNÝ DOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: mliečany
180 m²
3000 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
299.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1911x zobrazená v zozname / 201x zobrazená detailne / 201x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rozostavaný rodinný dom, ktorý sa nachádza v Mliečanoch, len 2 minúty od Dunajskej Stredy. Tento nedokončený 5-izbový dom s veľkým pozemkom ponúka široké možnosti využitia, či už na bývanie, kancelárske priestory alebo iné investičné projekty. Je to ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú flexibilnú nehnuteľnosť s potenciálom na prestavbu alebo rozsiahlu rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI



•POČET IZIEB
Dom ponúka 5 izieb v rozostavanom stave, ktoré potrebujú dokončenie a minimálnu rekonštrukciu. Tento nedokončený priestor poskytuje flexibilitu pre budúcich majiteľov – je vhodný nielen na vytvorenie rodinného bývania, ale aj ako kancelárske priestory alebo iné komerčné využitie. Vďaka možnosti úprav a prispôsobenia ponúka dom široké investičné príležitosti, či už na prenájom, podnikanie alebo iné účely.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Úžitková plocha domu je 180 m², čo zahŕňa dostatok miesta pre pohodlný život. Okrem obývacích miestností nájdete v dome aj pivnicu, ktorá zaberá približne 20 % z celkovej plochy domu. Tento priestor môže byť využitý na uskladnenie sezónnych vecí alebo ako vínna pivnica pre milovníkov dobrého vína.

•POZEMOK


Pozemok, na ktorom sa dom nachádza, má rozlohu 30 árov, čo poskytuje široké možnosti využitia. Môžete si tu vybudovať záhradu, ovocný sad, alebo priestor pre oddych a rekreáciu. Veľkosť pozemku je ideálna aj pre záujemcov o chov drobného domáceho zvieratstva alebo pre tých, ktorí snívajú o vlastnom zeleninovom záhone.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom bol postavený v roku 1912 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť rozsiahlej rekonštrukcie alebo prestavby podľa vlastných predstáv. Ako rozostavaný a nedokončený dom, je ideálny pre tých, ktorí hľadajú investičnú príležitosť alebo si chcú vytvoriť bývanie na mieru. Konštrukcia je tehlová, so zmiešanými materiálmi, čo zabezpečuje stabilitu a trvácnosť stavby.

•KÚRENIE


Kúrenie v dome je zabezpečené plynovým kotlom, ktorý je spoľahlivý a efektívny. Tento spôsob vykurovania poskytuje komfortné bývanie počas zimných mesiacov a jednoduchú údržbu.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane elektriny, mestskej vody a plynu. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa, ktorá môže byť využitá na zavlažovanie záhrady alebo iné účely. Odpadové vody sú riešené žumpou, čo zabezpečuje nezávislosť od mestskej kanalizácie.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej obci Mliečany, iba 2 minúty jazdy od Dunajskej Stredy, čo poskytuje vynikajúcu dostupnosť ku všetkým mestským službám a infraštruktúre. Blízkosť mesta zároveň zabezpečuje rýchly prístup k obchodom, školám a zdravotným zariadeniam. Lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú kľudné bývanie v blízkosti prírody, no zároveň nechcú prísť o výhody mestského života.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Blízke okolie ponúka množstvo možností na rekreáciu a oddych. Len minutu od domu nájdete termálne kúpalisko v Dunajskej Strede, ktoré sú obľúbeným miestom na relax a zábavu pre rodiny aj jednotlivcov. Okolitá príroda je ideálna na cyklistiku, prechádzky a rôzne vonkajšie aktivity, čo robí z tejto nehnuteľnosti skvelú voľbu pre milovníkov aktívneho životného štýlu.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 299.000€

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3000 m²
Úžitková plocha180 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky