ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ POZEMOK ( 1314 M2) NA KTOROM JE P

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Pata
Ulica.: .
1314 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
140.000,- €
106,54 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3957x zobrazená v zozname / 309x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 1314 m² pozemok s možnosťou obnovy alebo demolácie staršieho domu v malebnom prostredí obce Pata

•POZEMOK


Tento pozemok o výmere 1314 m² je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú postaviť priestranný rodinný dom s veľkou záhradou a prípadne aj súkromným bazénom. Na pozemku sa nachádza starší dom, ktorý je možné buď zbúrať a na jeho mieste vybudovať nový moderný domov, alebo ho zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. Veľkosť pozemku umožňuje výstavbu vedľajších stavieb alebo dokonca malého podnikania, ako je napríklad penzión či ubytovanie pre turistov. Vďaka vlastnostiam pozemku si na svoje prídu aj tí, ktorí uprednostňujú zeleň a rekreačné možnosti.

•LOKALITA A BLÍZKE OKOLIE


Obec Pata sa nachádza v malebnom okrese Galanta, v Trnavskom kraji, ktorý je známy svojou pokojnú, vidieckou atmosférou. Obec má výbornú dostupnosť, pretože leží blízko rýchlostnej cesty R1, ktorá spája Trnavu a Nitru. Nehnuteľnosť sa nachádza iba 9 kilometrov od mesta Sereď, čo umožňuje jednoduchý prístup k mestským službám.

Okolie obce Pata ponúka množstvo príležitostí na rekreáciu a oddych. Neďaleko sa nachádza vodná nádrž Kráľová, ktorá je obľúbeným miestom pre rybárov, ale aj pre vodné športy a rekreačné aktivity. V blízkosti sa nachádza aj termálne kúpalisko Horné Saliby, ktoré poskytuje ideálne podmienky na relax a oddych po celý rok. Pre milovníkov histórie a kultúry je zaujímavá návšteva kaštieľa v Galante, ktorý je jednou z najvýznamnejších historických pamiatok regiónu.
Pata má bohatú históriu, prvá písomná zmienka o obci pochádza z roku 1156. Obec je obklopená nádhernou prírodou, ktorá je ideálna pre tých, ktorí preferujú pokojný životný štýl. Obcou preteká potok Jarčie, ktorý dodáva miestu ďalšie prírodné čaro. V obci je k dispozícii kompletná infraštruktúra a priateľskí obyvatelia radi privítajú nových susedov.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť a naplánujte si svoju budúcnosť na tomto krásnom pozemku v srdci obce Pata.

•CENA POZEMKU


Cena je 140.000 -€ / celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1314 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky