ALL INCLUSIVE l NA ODSTÚPENIE ZABEHNUTÉ FITNESS CENTRUM, DUN. STREDA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Veľkoblahovská cesta
212 m²
po rekonštrukcii
áno
predaj - Obchodné priestory
40.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2085x zobrazená v zozname / 137x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na odstúpenie fitness centrum, ktoré sa nachádza v ZOC MAX Dunajská Streda. Toto fitness centrum ponúka skvelé podmienky pre aktívny životný štýl a zaručuje vysokú návštevnosť.

Ponúkame na odstúpenie kompletne zariadené, úspešne fungujúce fitness centrum v nákupnom centre ZOC MAX Dunajská Streda. Fitness centrum sa nachádza vo frekventovanej zóne nákupného centra, ktoré je jedným z najznámejších v regióne.

Cena za fitness centrum vrátane zariadenia je 40.000€, a mesačné nájomné je 2.500€ netto. Fitness centrum je plne vybavené, vrátane vlastnej klimatizácie a barového pultu, a samozrejme sú zabezpečené všetky inžinierske siete (voda, elektrina) vďaka umiestneniu v nákupnom centre.

Toto fitness centrum ponúka vynikajúce podmienky na pokračovanie úspešnej prevádzky s minimálnou investíciou do ďalšieho rozvoja. Možnosť okamžitého prevzatia bez potreby ďalších zásadných úprav poskytuje veľkú príležitosť pre nového majiteľa rozšíriť podnikanie v oblasti zdravia a športu.

KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha212 m²
Úžitková plocha212 m²
Vlastníctvonájomné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno

Vaše hodnotenie ponuky