ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 1 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, DUNAJSKÁ STREDA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Nová Ves
40 m²
neuvedené
1
predaj - 1-izbový byt
82.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

562x zobrazená v zozname / 54x zobrazená detailne / 54x zobrazená detailne tento mesiac

ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt s balkónom v lokalite Nová Ves, ktorá poskytuje pohodlné a pokojné bývanie s výbornou dostupnosťou.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Tento byt má jednu izbu, ktorá je elegantne prepojená s kuchynským kútom, čo vytvára priestranný otvorený priestor.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Byt ponúka 40 m² úžitkovej plochy, čo je optimálne pre pohodlné bývanie. K dispozícii je aj balkón, ktorý ponúka možnosť vychutnať si rannú kávu na čerstvom vzduchu a pridať tak hodnotu každodennému bývaniu.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu, ktorý je dobre udržiavaný. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú bývanie v lokalite s výbornou dostupnosťou a tichým okolím. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je pripravený na okamžité nasťahovanie. Moderné a vkusné interiérové riešenia vytvárajú komfortný a útulný priestor pre svojich nových majiteľov.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


V byte je ústredné kúrenie, ako je to obvyklé vo väčšine bytových blokov v tejto oblasti. Všetky základné inžinierske siete, ako je voda, elektrina a kanalizácia, sú v byte zavedené, čo zabezpečuje pohodlie a bezproblémovú prevádzku domácnosti.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Lokalita Nová Ves je obľúbená pre svoju tichú a pokojnú atmosféru, pričom poskytuje výbornú dostupnosť do centra mesta a okolitých služieb. V blízkosti sa nachádzajú obchody, školy, zdravotné strediská a športové zariadenia, čo robí túto oblasť ideálnou pre pohodlný mestský život.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto kompletne zrekonštruovanej nehnuteľnosti je 82.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha40 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky