ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 1 IZBOVÝ BYT S PRIESTRANNÝM BALKÓNOM, DUNAJS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Nová Ves
45 m²
neuvedené
1
predaj - 1-izbový byt
71.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4203x zobrazená v zozname / 344x zobrazená detailne / 344x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj 1-izbový byt v obľúbenej lokalite Dunajská Streda, Nová Ves. Tento byt predstavuje ideálnu príležitosť pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú príjemné bývanie s pohodlnou dostupnosťou do centra a dobrými občianskymi službami.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Byt disponuje jednou izbou, ktorá poskytuje dostatok priestoru na bývanie a relax. Priestranný balkón prispieva k pocitu otvoreného a vzdušného priestoru.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Celková úžitková plocha bytu je 45 m², čo zahŕňa aj veľkorysý balkón, ktorý poskytuje priestor na relaxáciu a vychutnanie si výhľadov.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Kúpeľňa prešla rekonštrukciou a je v dobrom stave, ale pôvodné okná a parkety si vyžadujú výmenu, čo ponúka novému majiteľovi možnosť prispôsobiť byt podľa vlastných predstáv.

•POSCHODIE A BYTOVÝ DOM


Byt sa nachádza na 3. poschodí z celkových 8, v bytovom dome s výťahom, čo zabezpečuje jednoduchý prístup a komfort pre obyvateľov.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Byt je napojený na všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny, vody a kanalizácie. Kúrenie je centrálne, čo zabezpečuje pohodlné a efektívne udržiavanie tepla počas zimných mesiacov.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Nová Ves ponúka príjemné bývanie v pokojnej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra mesta. V blízkosti sa nachádzajú školy, obchody, reštaurácie a ďalšie občianske vybavenie, ktoré zabezpečuje komfortný životný štýl.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Lokalita poskytuje množstvo možností na aktívny oddych a rekreáciu. V okolí sa nachádzajú parky, športoviská a cyklistické trasy, ktoré sú ideálne pre milovníkov športu a prírody.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 71.900 ,-€ /celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha45 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky