ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, DUNAJSKÁ STREDA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Nová Ves
76 m²
neuvedené
3
predaj - 3-izbový byt
98.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9633x zobrazená v zozname / 459x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj veľkometrážny 3-izbový byt, nachádzajúci sa v obľúbenej lokalite Dunajská Streda, Nová Ves. Tento byt je ideálny pre rodiny alebo páry, ktorí hľadajú priestranné a moderné bývanie v tichom prostredí.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


• POČET IZIEB
Byt pozostáva z 3 priestranných izieb, ktoré sú navzájom oddelené, čo poskytuje dostatok súkromia pre všetkých členov domácnosti. Každá izba má dostatok miesta na uloženie vecí a môže byť prispôsobená podľa vašich potrieb.

• ÚŽITKOVÁ PLOCHA BYTU


Byt disponuje úžitkovou plochou 76 m², čo poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Veľké izby sú ideálne na usporiadanie nábytku podľa vlastných predstáv, pričom veľké okná umožňujú prísun prirodzeného svetla do všetkých miestností.

• STAV NEHNUTEĽNOSTI


Tento byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu všetkých elektrických a vodovodných rozvodov, inštaláciu nových moderných dverí a položenie novej laminátovej podlahy. Každý detail bol starostlivo premyslený, aby bol zabezpečený maximálny komfort a estetický dojem.

• POSCHODIE


Byt sa nachádza na poslednom 7. poschodí bytového domu, ktorý je vybavený moderným výťahom. Toto poschodie poskytuje jedinečný výhľad na okolitú krajinu a zároveň zabezpečuje súkromie a ticho, keďže nad bytom sa už nenachádzajú žiadni susedia.

• LOGGIA


Byt má vlastnú loggiu s rozlohou 2 m², ktorá je ideálnym miestom na relax pri šálke kávy alebo na pestovanie rastlín. Loggia je orientovaná tak, aby poskytovala príjemný výhľad a dostatok slnečného svetla.

• KONŠTRUKCIA


Murované jadro bytu je zhotovené z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť a nízke náklady na údržbu. Hrubá kvalitná izolácia bola inštalovaná tak, aby zabezpečovala komfortné bývanie v každom ročnom období, udržiavala teplo v zime a chlad v lete.

• PIVNICA


K bytu patrí aj samostatná pivnica, ktorá ponúka ďalší úložný priestor pre veci, ktoré nepotrebujete mať stále po ruke, ako napríklad sezónne športové vybavenie alebo konzervy. Pivnica je suchá a zabezpečená, čo zaručuje bezpečné uskladnenie vašich vecí.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Byt je pripojený na všetky potrebné siete, ako elektrina, voda a kanalizácia, čo zabezpečuje plynulý chod domácnosti. Centrálne kúrenie je úsporné a umožňuje reguláciu teploty podľa vašich potrieb.
K bytu je možné pripojiť internet a káblovú televíziu, čo umožňuje moderný a pohodlný životný štýl. V kúpeľni je vaňa, ktorá ponúka ideálne miesto na oddych po dlhom dni.
Byt je ihneď k dispozícii na nasťahovanie, stačí ho zariadiť nábytkom podľa vášho vkusu. Použité kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a minimálnu potrebu údržby.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Byt sa nachádza v tichej a dobre situovanej oblasti na začiatku Novej Vsi, čo je jednou z najvyhľadávanejších lokalít v Dunajskej Strede. Táto lokalita je známa svojou výbornou občianskou vybavenosťou, vrátane obchodov, škôl, škôlok a zdravotníckych zariadení, ktoré sú ľahko dostupné pešo alebo autom.
V blízkosti bytu nájdete aj verejné dopravné spojenia, ktoré zabezpečujú jednoduchú a rýchlu dostupnosť do centra mesta a do okolitých oblastí. Pre milovníkov prírody a športu sú v okolí dostupné cyklistické trasy a parky, kde si môžete užiť relax a aktívny odpočinok.
Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom, čo je veľkou výhodou, pretože parkovacie miesta sú v tejto oblasti vždy k dispozícii. V blízkosti sa nachádza aj dostatok verejných parkovacích miest pre návštevníkov.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Dunajská Streda je dynamicky sa rozvíjajúce mesto, ktoré ponúka široké možnosti pre rekreáciu, šport, nákupy a kultúrne podujatia. Mesto je známe svojimi termálnymi kúpeľmi, ktoré celoročne lákajú návštevníkov z blízka aj z ďaleka, aby si užili oddych v bazénoch, vodných atrakciách a wellness službách.
V blízkosti bytu sa nachádzajú aj športové zariadenia, ako sú futbalové a tenisové ihriská, kde môžete tráviť svoj voľný čas aktívnym spôsobom. Okolitá príroda ponúka množstvo príležitostí na prechádzky a cyklistické výlety, či už po rovinatých cestách alebo po lesných chodníkoch.
Mesto je tiež bohaté na kultúrne podujatia, ktoré sa konajú počas celého roka, vrátane koncertov, divadelných predstavení a tradičných jarmokov. V blízkosti sa nachádza aj množstvo reštaurácií a kaviarní, kde si môžete vychutnať miestne špeciality alebo si oddýchnuť pri šálke dobrej kávy.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI: 98.000€ / celkom (Pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda možná!)

KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly
,


ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha76 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky