ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT S PIVNICOU, VEĽKÝ MEDER

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľký Meder
Ulica.: Komárňanská
62 m²
neuvedené
3
predaj - 3-izbový byt
94.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1002x zobrazená v zozname / 77x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v atraktívnej časti kúpeľného mesta Veľký Meder na Komárňanskej ulici.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Byt pozostáva z 3 izieb, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie a funkčnosť pre rodinný život. Obývacia izba je priestranná a disponuje balkónom, ktorý ponúka príjemný priestor na relax.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Byt má celkovú úžitkovú plochu 62 m², čo je ideálna veľkosť pre trojizbový byt. Súčasťou bytu je aj pivnica s rozlohou 2 m², ktorá ponúka ďalší úložný priestor.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, vrátane výmeny okien za plastové, rekonštrukcie kúpeľne so sprchovým kútom, nového bytového jadra a zmodernizovanej kuchyne. Byt sa predáva čiastočne zariadený, čo novým majiteľom umožní rýchle nasťahovanie bez potreby ďalších investícií.

•KÚRENIE


Byt je vybavený ústredným kúrením, ktoré zabezpečuje komfortnú tepelnú pohodu po celý rok.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Byt je napojený na všetky potrebné inžinierske siete. K dispozícii je aj bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Tento byt sa nachádza v obľúbenej lokalite Veľkého Medera, kde máte na dosah ruky všetko, čo potrebujete. Len 400 metrov od bytu sa nachádza centrum mesta, kde nájdete obchody, knižnicu, mestský úrad, čerpaciu stanicu, ihrisko, školu a škôlku.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Bytový dom je obklopený zeleňou a nachádza sa v blízkosti rozsiahleho parku, ideálneho na prechádzky a voľnočasové aktivity. Veľký Meder je známe kúpeľné mesto, kde nájdete Termálne kúpalisko Thermal Corvinus, ktoré je populárne aj medzi zahraničnými turistami.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena bytu je 94.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky